Új kompakt szuperzoom Wi-Fi-vel

László Ferenc - 2012. július 20. | 11:30

Egy fényképezőgép azoknak, akik a kis méretet nagy tudással szeretnék kombinálni, lehetőleg olcsón.

Szponzorált hirdetések

A most debütált Panasonic Lumix DMC-SZ5 104 milliméter széles, 58 milliméter magas, 21 milliméter vastag, a mérlegen pedig kereken 250 grammot nyom. Tehát esetében egy nem túl nagy méretű digitális fényképezőgéphez van szerencsénk, ez viszont a gyártónak nem jelentett akadályt arra, hogy egy tízszeres nagyításra alkalmas objektívet pakoljon bele. A 25 milliméteres nagylátószög jó szolgálatot tehet szűk belterekben, a 250 milliméteres tele állás révén pedig a távolabbi témák is közel hozhatók, no és persze a legújabb MEGA O.I.S. képstabilizátor sem hiányozhat a fedélzetről.


A készülék előlapján ott figyel egy szolid kis "wireless" felirat, mely annak jele, hogy ebbe a fotómasinába többek közt bizony Wi-Fi is került. Ennek segítségével könnyen továbbíthatjuk a legfrissebb felvételeinket, ezenkívül pedig arra is lehetőség nyílik, hogy okostelefonunkról távvezéreljük a kicsikét. Az 1/2,33 colos méretű CCD képérzékelő 14,1 megapixeles effektív felbontással bír, a maximális fotófelbontás 4320x3240 pixel, a fényérzékenység pedig ISO100 és ISO6400 között variálható.


Az egyelőre még ismeretlen árú (de az ígéretek szerint abszolút nem drága) Panasonic Lumix DMC-SZ5 hátoldalát egy 3 colos képátlójú és 230 ezer pixeles, fixen beépített TFT LCD uralja, a videófelvevő révén pedig maximum 1280x720 pixeles felbontású és 30 fps sebességű mozgóképek rögzíthetők.

Szponzorált hirdetések

Tükör nélkül támad a Panasonic DMC-G5

A Panasonic bemutatta legújabb MILC kategóriás digitális fényképezőgépét, a G5-ös modellt.

Tükör nélkül támad a Panasonic DMC-G5
Tükör nélkül támad a Panasonic DMC-G5

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
WiFi
Panasonic
Lumix
szuperzoom
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Új kompakt szuperzoom Wi-Fi-vel" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál