Kis méret, nagy zoom, kedvező ár

László Ferenc - 2012. július 16. | 08:30

A BenQ ezen újdonsága nem más, mint egy kompakt kialakítású, nagy zoomos digitális fényképezőgép.

Szponzorált hirdetések

Utazásaink során általában ugyebár olyan fényképezőgépeket szeretünk magunknál tudni, melyek mérete átlagon aluli, optikai zoomja viszont átlagon felüli. Erre ébredt rá jó néhány évvel ezelőtt a Panasonic, amikor bejelentette a TZ1 típusjelzésű első Travel Zoom masinát, mely aztán a közelmúltban jó néhány követőre talált, és persze nemcsak a Panasonic tálalásában. Pontosan ilyen készülék a BenQ GH200 is.


Az alig 103,2x58,5x21,2 milliméter méretű digitális fényképezőgép mindössze 160 grammot nyom a mérlegen, ettől függetlenül egy 12,5x-es nagyításra képes objektív simán elfért benne. Jó hír továbbá, hogy az objektív 24 milliméteres nagylátószöggel rendelkezik, ami szűk beltérben történő fotózáskor igen jó szolgálatot tehet, és akkor az 1 centiméteres szupermakró üzemmódról még nem is beszéltünk.

Az 1/2,3 colos méretű és CCD technológiájú képérzékelő 14 millió képpontot vonultat fel, így segítségével maximum 4320x3240 pixeles felvételek készíthetők. Említést érdemel továbbá az ISO64-1600-as fényérzékenység, a 2,7 colos képátlójú és 230 ezer pixeles LCD, illetve a 720p HD videófelvevő. A természetesen optikai képstabilizátoros BenQ GH200 ára mintegy 30 ezer forint körül alakul.

Szponzorált hirdetések

Vízálló, 14 megapixeles és olcsó

Itt a bizonyíték arra, hogy a vízálló fotómasinákért nem feltétlenül kell kisebb vagyonokat kifizetnünk.

Vízálló, 14 megapixeles és olcsó
Vízálló, 14 megapixeles és olcsó

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
benq
travelzoom
kompakt
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kis méret, nagy zoom, kedvező ár" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál