Botrányos minőségű olimpiai fotók

László Ferenc - 2012. július 5. | 11:30

Nyakunkon a londoni ötkarikás játékok, és az egyik legnagyobb éremesélyes ország igen gyenge fotókon mutatja be versenyzőit.

Szponzorált hirdetések

A rangos sportrendezvények kapcsán világszerte bevált szokás, hogy az induló országok fotósorozatot készítenek az eseményen résztvevő saját sportolóikról. Ezeken az idealizált felvételeken értelemszerűen igyekeznek a legjobb oldalukról és persze professzionális minőségben bemutatni a sportembereket, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy az Egyesült Államoknak most nem igazán sikerült jó fotókat készítenie a Londonba induló sportolókról.


Fotós és laikus körökben is egyre nagyobb a felháborodás amiatt, hogy az amerikai olimpiai indulokról készített felvételek minősége bizony alaposan elmarad a várakozásoktól. A fotókat egy bizonyos Joe Klamar nevezetű fényképész készítette, akinek állítólag nem állt rendelkezésére megfelelő stúdió, ráadásul nagyon kevés ideje volt a fotózásra. Az alábbiakban megtekinthető Klamar néhány olimpiai fotója, melyeken egyébként már némi retusálás is sokat segíthetne.

Szponzorált hirdetések

Megjött az olimpia hivatalos mobilos játéka

iOS-re és Androidra is letölthető a londoni játékok tiszteletére létrejött játék.

Megjött az olimpia hivatalos mobilos játéka
Megjött az olimpia hivatalos mobilos játéka

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
USA
olimpia
London
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Botrányos minőségű olimpiai fotók" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál