Itt a Firefox 23: újult erővel támad a Tűzróka

László Ferenc - 2013. augusztus 7. | 12:30

A Mozilla elérhetővé tette népszerű webböngészője legújabb változatát.

Szponzorált hirdetések

Az utóbbi időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a Mozilla néhány havonta kiad egy-egy egész verziószámot növekedett új böngészőt. Nincs ez másképp most sem: a vállalat legutóbb június végén hallatott magáról, még pedig a Firefox 22 kiadása kapcsán, erre most már itt is az eggyel újabb kiadás, a Firefox 23, mely Windows, Mac és Linux változatokban tölthető le a cég weboldaláról. Természetesen teljesen ingyen és bérmentve.


Újdonság az áttervezett tűzróka logó, mely a Firefox 23 béta verziójából már ismerős lehet - a böngésző jól ismert logója legutóbb 2009-ben változott meg, és ahogy akkor is, most is csak enyhén fésülték át a logót. Természetesen nem csak kozmetika terén találhatunk újdonságokat: az egyik legfontosabb új feature a Share gomb megjelenése, melynek révén minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben oszthatunk meg különböző tartalmakat a browserben. Ugyancsak újdonság az új tartalomszűrő megoldás, mely az eddigieknél hatékonyabban védi számítógépünket a nem éppen biztonságos tartalmaktól.

Ezzel párhuzamosan frissült a Firefox for Android alkalmazás is, mely a korábbiaknál jobb kezelhetőséggel és új RSS opciókkal gazdagodott.

Szponzorált hirdetések

A Firefox OS készen áll a tesztelésre

A Mozilla projektje egy újabb fontos fázisba lépett, mégpedig a béta állapotába.

A Firefox OS készen áll a tesztelésre
A Firefox OS készen áll a tesztelésre

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Mozilla
Firefox
böngésző
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Itt a Firefox 23: újult erővel támad a Tűzróka" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál