Megérkezett az első Google szemüveg

Horváth András Ádám - 2013. április 18. | 09:30 Google

Nem teketóriáztak sokat a Google-nél: alig, hogy bejelentették, hogy megindult az okos szemüvegek gyártása, az első darabokat, már ki is szállították. Sok meglepetés egyelőre nincs, izgatottság viszont annál inkább.

Szponzorált hirdetések

Nem rég írtunk meg mi is a jó hírt, miszerint elindult a Google Glass első, "felfedező" szériájának gyártása, mostanra meg is érkezett az első csomag, úgyhogy teljes valójában láthatjuk, hogy mit is tartalmaz a doboz.

Egy Brandon Allgood nevű Google+ felhasználó tette ki az első fotókat a Google Glass Explorer Edition csomagjáról. A két nappal ezelőtti hírek tükrében nem annyira meglepő, hogy magán a szemüvegen kívül egy USB-töltőt és hozzávaló kábelt is tartalmaz a doboz, viszont újdonság, hogy a szemüveghez jár egy színtelen, és egy színezett üvegpár, illetve egy kis hordozó erszény is.

Ami viszont talán még ennél is fontosabb, hogy mindenki számára elérhető mostantól a Google Glass használati utasítása, úgyhogy most már bárki megismerheti, hogy mit is tud az okos szemüveg. (Bár annyit elárulhatunk, hogy azok, akik nyomon követték a szemüvegről szóló híreket az elmúlt pár hónapban, túl sok újdonságot nem fogunk megtudni belőle.) Illetve letölthető a kapcsolódó MyGlass alkalmazás is, amivel további érdekes funkciókkal bővíthetjük az amúgy sem buta szemüveg tudását.

Szponzorált hirdetések

Akár égést is okozhat az okosóra

Az LG okosórája szó szerint égető problémával küzd, melyet azonban szerencsére gyorsan orvosolt a gyártó.

Akár égést is okozhat az okosóra
Akár égést is okozhat az okosóra

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Megérkezett az első Google szemüveg" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál