WiFi-hotspottal felszerelt szamarak

Szőlősi Tibor - 2012. augusztus 22. | 18:30 közösség Bulvár

Vezeték nélküli netet biztosítanak a hátasok egy izraeli történelmi parkban

Szponzorált hirdetések

Az izraeli Kfar Kedem bibliai parkjának lényege, hogy a látogatók korhű ruházatban, szamárháton baktathatnak keresztül a galileai dombokon, felidézve, hogyan éltek az emberek az Ószövetség történéseinek idején. Most már az is részt vehet a túrán, aki sokkot kap, ha néhány órára le kell szakadnia a világháló köldökzsinórjáról.


A park vezetése azt reméli az újítástól, hogy egyre több fiatal is felkeresi őket, mindez pedig segít az új generációk műveltségének kiterjesztésében. Egyben abban is bíznak, hogy a helyben elérhető internetkapcsolat segítségével a látogatók minél több képet és beszámolót osztanak meg közösségi profiljaikon, ezzel növelve Kfar Kedem ismertségét.


A WiFi-lefedettséget biztosító routerek a túrákon megülhető szamarak nyakára vannak erősítve. A park igazgatójának elmondása alapján eddig a harminc szolgálatot teljesítő szamárból ötöt változtattak hotspottá, azonban a közeljövőben szeretnék bővíteni ezt az arányt, és végül valamennyi állatot el akarják látni routerrel.

Szponzorált hirdetések

7 vicces mém az idei húsvétról

Tavaly kicsit speciálisabb képek születtek, az ismeretlen "népművészek" idén visszatértek a klasszikus tojás-nyúl-vallás vonulathoz. Előre szólunk, a tartalom egy része kissé erős.

7 vicces mém az idei húsvétról
7 vicces mém az idei húsvétról

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
közösség
Bulvár
WiFi
Izrael
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "WiFi-hotspottal felszerelt szamarak" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál