Mobilnetes csomagokkal rukkolt elő a UPC

Technet.hu - 2012. augusztus 21. | 17:30 mobil

A mobilinternet szolgáltatásokat a UPC a Vodafone mobil hálózatán biztosítja.

Szponzorált hirdetések

Mobilinternet szolgáltatásokat vezetett be a mai naptól a vezetékes távközlési szolgáltató UPC Magyarország. A upc mobilinternet néven nyújtott, laptopokkal és tabletekkel használható szolgáltatásokat a UPC elsősorban saját, lakossági és üzleti előfizetőinek kínálja, kedvezményes árakon.


A upc mobilinternet előfizetői havonta 1, 3 vagy 6 GB adatmennyiséget használhatnak fel korlátozások nélkül, 7,2 Mbps maximális letöltési sebességgel. Igényeiktől függően ezt a sávszélességet a sebességnövelő opciót választva egy kattintással bármikor a háromszorosára, 21,1 megabitre emelhetik. Az előfizetők számára a UPC külön díj nélkül biztosítja a mobil internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet. Az üzleti előfizetők számára 4 és 8 GB-es csomagokat kínál a UPC, alapból 21,1 Mbps maximális sebességgel.

A upc mobilnet csomagjai és tarifái

A upc mobilnet csomagjai és tarifái


Császár Zoltán, a UPC mobil üzletágának igazgatója elmondta: " Az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, a szolgáltatás aktiválását, a technikai segítségnyújtást és a számlázást maga a UPC végzi, a Vodafone mobilhálózatának és nagykereskedelmi szolgáltatásának felhasználásával." Az előfizetők kényelmét szolgálja az is, hogy a vezetékes és a mobil szolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki.

Szponzorált hirdetések

Holnaptól olcsóbban mobilozhatunk

Július első napjától ismét csökkennek a roamingdíjak az EU-ban - a mobilozás, az SMS-ezés és a mobilnetezés is olcsóbb lesz.

Holnaptól olcsóbban mobilozhatunk
Holnaptól olcsóbban mobilozhatunk

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
mobil
mobilnet
Vodafone
UPC
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Mobilnetes csomagokkal rukkolt elő a UPC" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál