Egy bohócnál találták meg Steve Jobs ellopott iPadjét

Szőlősi Tibor - 2012. augusztus 18. | 14:00 Apple

Az egykori Apple vezér házába július 17-én törtek be, és többek között két iPadet is elloptak. Az egyik most egy bohóctól került elő.

Szponzorált hirdetések

Az elhunyt Steve Jobs Palo Alto-i házába július közepén törtek be, és 60.000 dollárnyi szajréval távozott a tolvaj, aki kihasználta a ház átépítéséből adódó lehetőségeket. Kariem McFarlin iPodokat, iPadeket, iMacekeket, ékszereket, és egy Apple TV-t vitt el, elmondása szerint elkeseredettségében.

Az egyik iPadet lányának, másikat pedig barátjának adta, aki történetesen egy bohóc, és Kenny a Bohóc néven szórakoztatja a nagyérdeműt, polgári neve pedig Kenneth Kahn. A szórakoztatóiparban tevékenykedő embernek fogalma sem volt arról, hogy az eszköz honnan származik, egészen augusztus másodikáig, amikor a betörőt letartóztatták, és az innen-onnan visszaszerzett Apple termékeket visszajuttatták a családnak.

 Kahn nemcsak bohócként funkcionál, hanem egyszer még San Francisco polgármesteri székéért is jelöltette magát, de végül maradt annál, amihez a legjobban ért. Elmondása szerint "ez olyan, mintha kapnék egy labdát Joe Montanatól, aztán kiderülne, hogy nem is ő adta, hanem a házából lopták. Egyébként ha nem fűződne a dologhoz egy tragikus esemény, akkor akár még komikus is lehetne."

Szponzorált hirdetések

Ma 13 éve nyitott az első Apple Store

Az almás logós gyártó kiskereskedelmi hálózata ma újabb születésnapot ünnepel.

Ma 13 éve nyitott az első Apple Store
Ma 13 éve nyitott az első Apple Store

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Steve Jobs
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Egy bohócnál találták meg Steve Jobs ellopott iPadjét" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál