Egy bohócnál találták meg Steve Jobs ellopott iPadjét

Szőlősi Tibor - 2012. augusztus 18. | 14:00 Apple

Az egykori Apple vezér házába július 17-én törtek be, és többek között két iPadet is elloptak. Az egyik most egy bohóctól került elő.

Szponzorált hirdetések

Az elhunyt Steve Jobs Palo Alto-i házába július közepén törtek be, és 60.000 dollárnyi szajréval távozott a tolvaj, aki kihasználta a ház átépítéséből adódó lehetőségeket. Kariem McFarlin iPodokat, iPadeket, iMacekeket, ékszereket, és egy Apple TV-t vitt el, elmondása szerint elkeseredettségében.

Az egyik iPadet lányának, másikat pedig barátjának adta, aki történetesen egy bohóc, és Kenny a Bohóc néven szórakoztatja a nagyérdeműt, polgári neve pedig Kenneth Kahn. A szórakoztatóiparban tevékenykedő embernek fogalma sem volt arról, hogy az eszköz honnan származik, egészen augusztus másodikáig, amikor a betörőt letartóztatták, és az innen-onnan visszaszerzett Apple termékeket visszajuttatták a családnak.

 Kahn nemcsak bohócként funkcionál, hanem egyszer még San Francisco polgármesteri székéért is jelöltette magát, de végül maradt annál, amihez a legjobban ért. Elmondása szerint "ez olyan, mintha kapnék egy labdát Joe Montanatól, aztán kiderülne, hogy nem is ő adta, hanem a házából lopták. Egyébként ha nem fűződne a dologhoz egy tragikus esemény, akkor akár még komikus is lehetne."

Szponzorált hirdetések

Okos kütyü véd a fulladástól

Az okos kiegészítők között most már olyat is találunk, amely vészjelzést küld a telefonra, ha viselője túl sokáig van víz alatt.

Okos kütyü véd a fulladástól
Okos kütyü véd a fulladástól

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Steve Jobs
Ezt olvastad már?

Mindenki a pénzünkre pályázik

Hozzászólások a(z) "Egy bohócnál találták meg Steve Jobs ellopott iPadjét" című cikkhez