Ez a világ legmenőbb lámpája!

Horváth Balázs - 2012. augusztus 17. | 11:30 Bulvár kütyü

Pénteki kütyürovatunkban olyasmit mutatunk be, ami azonnal vágyat kelt a pénzköltésre. Mi szóltunk.

Szponzorált hirdetések

A kütyüoldalakon és ThinkGeeken edződött lelkünk komolyan képes felvidulni, ha olyasvalamit látunk, ami kellően stílusos, ötletes és tényleg elhisszük róla, hogy szükségünk van rá. Ilyen volt egyébként nemrégiben a melegíthető pengéjű kenőkés, amivel csak az volt a probléma, hogy még nem lehet hozzájutni.


Ezt a lámpát azonban "csekély" 300 amerikai dollár kiperkálása után magunkévá is tehetjük, amivel egyszerre hozzájuthatunk a legmenőbb berendezési tárgyhoz is. A tapsolással aktivált világítóegységek kora lejért, a fegyverrel való lámpakapcsolás a menő. A távirányítóként működő pisztoly 15 métere hatótávolságon belül működik, kikapcsoláskor pedig nem egyszerűen kialszik a fény, hanem a lámpa egy kicsit félre is csuklik, mint aki valóban találatot kapott.


A 67 ezer forintos, dizájnos, bitplay BANG! lámpa „távirányítója" elemmel érkezik, az izzótól azonban nekünk kell gondoskodnunk. A szállítás Japánból történik, hazánkból is lehet rendelni, bár a szállítási költség nem kevés, (130 dollár körül van) amire még rájönnek a vám és az adó összegei. Így felszólítjuk a hazai kütyüboltokat, hogy minél gyorsabban vegyék fel kínálatukba ezt a lámpát a közhangulat és a jókedv emelése érdekében. Meg amúgy is!

Szponzorált hirdetések

Okostelefon és okosóra után itt az okos lámpa

A legújabb kütyü-korszakban megszokhatjuk lassan, hogy minden okosodik. Az egyik trend a lakás és lakókörnyezet elemeinek okosítása, az LG pedig a világítást teszi intelligensebbé.

Okostelefon és okosóra után itt az okos lámpa
Okostelefon és okosóra után itt az okos lámpa

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
kütyü
lámpa
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ez a világ legmenőbb lámpája!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál