A babavárás ténye is felkerülhet a Facebookra

Horváth Balázs - 2012. augusztus 14. | 14:30 közösség Bulvár csajos

Az Idővonal hamarosan újabb, fontos információval lesz gazdagítható.

Szponzorált hirdetések

Ha esetleg nem merültetek bele komolyabban a Facebook Idővonal, azaz Timeline rendszerének vizsgálódásába, akkor azt feltétlenül ajánljuk. Itt ugyanis az állapotfrissítéseken, képek feltöltésének lehetőségén kívül sok egyéb, életünk fontos pillanatival kapcsolatos tényt közölhetünk ismerőseinkkel.


Az úgynevezett Életesemények több kategóriára oszlanak, így a munkával, tanulmányokkal, egészséggel, utazással és egyéb élményekkel kapcsolatban tudunk új eseményeket megadni időnk vonalán. Ezen belül olyan gyöngyszemekre leltünk, mint például a hitváltással kapcsolatos bejegyzés, itt adhatjuk azt is meg, ha tetoválással gazdagodott testünk, sőt, azt is köznyilvánosságra tehetjük, ha lakásfelújításba fogunk.


A Család és kapcsolatok rész gazdagodik hamarosan egy új kategóriával, ami a mi fiókunkban egyelőre nem jelent meg, angolul pedig „Expecting a baby", azaz Babavárás névre fog hallgatni. Ez közvetlenül a gyermek születése elé fog bekerülni, amint a Facebook minden országban elérhetővé teszi a funkciót. Itt beállíthatjuk a születendő gyermek nemét, fűzhetünk hozzá történetet (ki-ki vérmérséklete szerint), és persze feltölthetünk képeket a „pocaklakó" (sic!) állapotáról, azaz az anyukáról is, de biztosan kerülnek ide majd ultrahang felvételek is. Így most már talán teljes az Idővonal funkcióinak listája, de ha ti hiányoltok valamit, akkor adjatok tippeket, hátha még jobbá tehetjük a Facebookot.

Szponzorált hirdetések

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

Máshogy csináljuk, még jobban csináljuk, majd mi megdöntjük a Facebook egyeduralmát! Ilyen szép, nagy tervekkel indult a Google Plus, amely a jelek szerint lassacskán elfogadja a tényeket,...

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook
Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Mindenki a pénzünkre pályázik

Hozzászólások a(z) "A babavárás ténye is felkerülhet a Facebookra" című cikkhez