TV helyett fegyvert kapott az Amazonról rendelő férfi

Váraljai Krisztián - 2012. augusztus 10. | 16:30 Bulvár tv

Valaki nagyon elnézte a rendeléseket, mert egy 32”-os tévét sikerült összekeverni egy karabéllyal.

Szponzorált hirdetések

Egy akkora cégnél, mint az Amazon, nem meglepő ha előfordul, hogy 1-1 csomagot véletlenül rossz címre küldenek, vagy a sárga bögre helyett piros kalapácsot tesznek a dobozba. Az viszont felettébb meglepő, hogy egy 32"-os tévé helyett, egy arra picit sem hasonlító, fél-automata gépkarabélyt sikerült postára adnia a vállalatnak.


Seth Horvitz, a megrendelés feladója a kicsomagolás - és egy Facebook fotó készítése - után azonnal hívta a forgalmazót - nem sok sikerrel, - hisz egy ilyen fegyvert birtokolni nem mindennapi dolog, hát még úgy, ha nem is nyújtottuk be rá igényünket.

A Sig Sauer SIG716 típusú fegyvert nem maga az Amazon forgalmazta, ők csak a szállításban vettek részt, mint összeköttető, de a doboz formájából már rájöhettek volna, hogy annak tartalmával nem feltétlenül lehet fogni a közkedvelt amerikai csatornákat.


Miután Horvitz úr nem tudta elérni a fegyvert árusító illetékeseket, hívta a rendőrséget, akik a történet által okozott enyhe sokk után le is foglalták a fegyvert. Egy dologra tudunk csak gondolni - valaki a világban most egy HDTV-t próbál épp megtölteni.

Szponzorált hirdetések

A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső

A napokban kapta fel a magyar internet népe az utóbbi idők egyik legjobb magyar mémjét. A Szomszédokkal kevert Csillagok háborúját mindenkinek látnia kell.

A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső
A szomszédok háborúja, avagy ez a mém lesz a végső

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
Amazon
tv
fegyver
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "TV helyett fegyvert kapott az Amazonról rendelő férfi" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál