Nagylelkű juttatásokat kapnak a Google-özvegyek

Horváth Balázs - 2012. augusztus 10. | 13:30 Google tények

A vállalat akkor is gondoskodik dolgozóról, amikor az már nincs az élők sorában.

Szponzorált hirdetések

A világ egyik legtehetősebb cége mindig is büszkén hirdette, hogy az összes irodájában nagyszerű munkakörülményeket biztosít az alkalmazottaknak. A menzán mindenki ingyen étkezhet, a fitness lehetőségekhez is bérmentve juthatnak hozzá, de ugyanígy jár a mosodai és az autómosó szolgáltatás is. Ezért cserébe kreativitást, megfeszített munkát várnak el, amit a dolgozók rendszerint meg is hálálnak.


A Google azonban akkor is gondoskodik a munkatársakról (azaz annak családjáról), ha azok távoznak az élők sorából, ilyenkor ugyanis a házastárs, vagy partner megkapja az elhunyt havi fizetésének felét 10 éven keresztül. Ami még érdekesebb, hogy ez nem csak az Egyesült Államokban dolgozókra, hanem a Google össze, 34 ezer alkalmazottjára érvényes. Mindezt Laszlo Bock, a Google magyar származású személyzeti igazgatója mondta el egy, a Forbes-nak adott interjújában.

A juttatások pedig nem állnak meg ennyinél: az elhunyt házastársa azonnal megkapja a partnere részvényeit, ha pedig volt közös gyermekük, akkor az havi 1000 dolláros juttatást kap egészen 19 éves koráig, ami akár elhúzódhat egészen 23 éves koráig, amennyiben nappali tagozatos diákként folytat tanulmányokat. De azért a gyermeket vállaló dolgozókat is legalább ilyen nagylelkű juttatásokban részesíti a vállalt: a gyermek születése után az apa 6 hetes fizetett szabadságot kap, ami az anyuka esetében 18 hétre bővül.

Szponzorált hirdetések

Akár égést is okozhat az okosóra

Az LG okosórája szó szerint égető problémával küzd, melyet azonban szerencsére gyorsan orvosolt a gyártó.

Akár égést is okozhat az okosóra
Akár égést is okozhat az okosóra

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Google
tények
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Nagylelkű juttatásokat kapnak a Google-özvegyek" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál