hirdetés

@outlook.com címek, amiket a Microsoft nem foglalt le

Váraljai Krisztián - 2012. augusztus 1. | 17:30 tények

Nagyon vicces, hogy milyen komoly címekre nem csapott le a redmondi vállalat.

Szponzorált hirdetések

Minden új levelező-szolgáltatás indulásakor a felhasználók nagy része megpróbálja a lehető legelterjedtebb címeket lefoglalni. Most is ez történt, hisz a Microsoft igen nagy dobra vert Outlook.com-os megoldását megrohamozták az egyedi címekre vágyó emberek.


A vicces dolog mégis az, hogy a Microsoft mondhatni nem foglalkozott azzal, hogy a fontosabb, és akár komoly visszaélésekre is használható aliasokat lefoglalja. Ennek köszönhetően valahol a világon most van egy admin@outlook.com, egy steveballmer@outlook.com, és egy dontreply@outlook.com, tulajdonos is - és akkor még csak néhány érdekesebbet említettünk meg.


A helyzet egyébként bár komikus, vehette volna komolyabban is a Microsoft, mivel az e-mailes visszaélések száma egyébként is igen magas - és ha az adott mailcímek mögött ténylegesen a rosszakarók állnak, igen kedves átveréseket lehet véghez vinni.

Szponzorált hirdetések

Ingyenes e-könyveket ad a Microsoft

Egy helyre gyűjtve olvasná az összes Windows 8 gyorsbillentyűt, vagy jóval komolyabb szinten okulna, például a 8.1-es verzió telepítési beállításairól. Most ingyen vannak a...

Ingyenes e-könyveket ad a Microsoft
Ingyenes e-könyveket ad a Microsoft

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "@outlook.com címek, amiket a Microsoft nem foglalt le" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról