Szexi atlétanőre izgult be az egész internet

Horváth Balázs - 2012. július 23. | 12:30 Bulvár csajos

A 19 éves, csinos, ausztrál gátfutó rövid tánca pár nap alatt hatalmas sláger lett a videómegosztókon.

Szponzorált hirdetések

Miközben a vállalatok dollár százezreket költenek arra, hogy elérjék a megfelelő, és mindenképpen pozitív hírnevet, megítélést az interneten, addig vannak olyanok, akiknek ehhez semmi extrára nincs szükségük. Ilyen a 19 éves Michelle Jenneke, akiről eddig senki, semmit sem tudott, viszont a játékos, táncos bemelegítésével elérte, hogy a teljes internet férfiközönsége róla beszéljen.


Jenneke a múlt hétvégén, Barcelonában zajló IAAF Junior Világbajnokságon vett részt, és a 100 méteres gátfutás egyik előfutama előtt ugrálva, táncolva melegített be. A bájos jelenetben tulajdonképpen semmi extra nem történik, hacsak annyi nem, hogy a lány fesztelenül, mosolyogva ugrál, kiinteget a közönségnek és láthatóan jól érzi magát, miközben koncentrál az előtte álló futásra. A sztori legjobb része persze az, hogy a futamot nagy előnnyel megnyeri, sőt a célba érkezése után is szökellve fogadja a gratulációkat. (Végül az ötödik helyet szerezte meg a futószámban.)


Egy internetes mém van születőben, de ezúttal olyan, aminek az animált gifeit mindenki szívesen nézi majd, hiszen annyira pozitív. A jelenetről készült, lassításokkal és aláfestő zenével ellátott videó a YouTube-on rövid idő alatt 10 milliónál is több megtekintést kapott, és csak most kezdi igazán felfedezni magának az internet a 19 éves atlétanőt. Michelle Jenneke 10 éves kora óta sportol, tagja volt a 2010-es szingapúri fiatalok olimpiájára utazó ausztrál csapatnak, ahol második lett a 100 méteres gátfutásban. Sajnos a hamarosan kezdődő Londoni Olimpián nem vesz részt, pedig valószínűleg többet foglalkozott volna vele a média, mint a többiekkel.

Szponzorált hirdetések

Pulzust is mér a legújabb fülhallgató

Ha esetleg azt hittük, hogy a fülhallgatók tudásán már nem igazán lehet mit tupírozni, bizony tévedtünk.

Pulzust is mér a legújabb fülhallgató
Pulzust is mér a legújabb fülhallgató

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
sport
csajos
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Szexi atlétanőre izgult be az egész internet" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál