Mi mindent rejt Steve Wozniak hátizsákja?

Horváth Balázs - 2012. július 18. | 10:30 Apple kütyü

Egy kisebb elektronikai bolt árukészlete bújik meg az Apple társalapítójának táskájában.

Szponzorált hirdetések

Biztos mindenki látott már olyan, leginkább női lapokban található színes beszámolót, amiben arra kérik meg a járókelőket, hogy ürítsék ki a táskájukat és mutassák meg, hogy mit hordanak magukkal nap mint nap. Nos, Steve Wozniak tökéletes alanya lenne egy ilyen cikknek, csak éppen egy méretes konyhaasztalra lenne szükség ahhoz, hogy minden, nála lévő kütyüt be tudjon mutatni.


Ha valaki kockának, geeknek gondolta eddig magát, akkor nézze meg ezt a fotót, és értékelje át az életét. Steve Wozniak egészen elképesztő gyűjteményt hord magánál és elmondása szerint ez még csak a töredéke annak a mennyiségnek, ami még a különböző táskáiban megtalálható. Az Apple készülékek túlsúlya érthető: összesen 11 almás logóval ellátott terméket számoltunk meg a fotón, és csak három androidos telefont: két AT&Thez tartozó Galaxy Nexust, valamint egy Motorola Droid RAZR-t fedeztünk fel.

A kép kattintás után nagy méretben is megnézhető (Fotó: Gizmodo)

A fantasztikus töltési rendszer is megemlítendő, mivel számtalan elosztó, rengeteg tekeredő kábel tölti a készülékeket, valószínűleg egy közepes város energiaszükségletét felemésztve egyetlen óra alatt. Van itt még egy Kindle, két GPS a Garmintól, egy iPadhez használatos tok, ami egyben billentyűzet és két darab Mifi, ami az internet vezeték nélküli megosztására szolgál. Woz levelében elárulja, hogy ezen kívül a táskájában tart (nap)szemüvegeket, Bluetooth egeret, fej és fülhallgatókat,különböző mérető, márkájú USB drive-okat, megszámlálhatatlan újratölthető akkut, szemcseppet, különböző országokban használható töltő adaptereket, tollakat, bakkártyákat és még sok minden mást.

A hátizsák így állítólag 20 kg-nál is többet nyom, és kiürítése gyakran okoz fennakadást a repülőtereken, mivel Wozniak rengeteget utazik. Amikor azt kérik tőle, hogy pakolja ki elektronikai eszközeit, Woz rendszerint 7 tároló rekeszt tölt meg a kütyükkel a reptéri személyzet legnagyobb döbbenetére. Steve Wozniak Steve Jobs társa volt az Apple alapításakor, ő írta az Apple I és II számítógépek programjait. Már nem alkalmazottja a vállalatnak, de részvénytulajdonos, napjait pedig jótékonysági és oktatói munkával tölti.

Szponzorált hirdetések

Okos kütyü véd a fulladástól

Az okos kiegészítők között most már olyat is találunk, amely vészjelzést küld a telefonra, ha viselője túl sokáig van víz alatt.

Okos kütyü véd a fulladástól
Okos kütyü véd a fulladástól

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Mi mindent rejt Steve Wozniak hátizsákja?" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál