Így nézett ki az első iPad prototípus 2002-ben

Váraljai Krisztián - 2012. július 18. | 17:30 Apple tablet

A Samsung elleni pereskedésben kerültek elő a régi képek az első iPadről.

Szponzorált hirdetések

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az Apple nem 2010-ben rakta össze hirtelenjében a világ legkeresettebb táblagépét, hanem hosszú évek piackutatásra, tervezése, és próbálgatása előzte meg a bevezetést.

Jony Ive, az Apple tervezője viszont a Samsung elleni táblagépes pereskedésben a 2002 és 2004 között gyártott prototípus dokumentumait és fényképeit is bemutatta, persze nem publikusan. A Network World viszont rátette a kezét a fotókra, melyek megdöbbentőek mai szemmel.Ennek pedig az az oka, hogy a tablet szinte ugyan úgy nézett ki már akkor is, mint a 2010-es debütáláskor. A különbség leginkább a vastagságban van, mivel az első verzió jóval méretesebb volt. Hiányzik viszont a Home gomb is, ami a rendszernek köszönhetű valószínűleg - 2002-ben még nem nagyon beszélhettünk iOS-ről.
A kijelző mérete és képaránya viszont szinte ugyan az, illetve ha van is különbség, csak nagyon minimális.


A „035" kódnév alatt futó eszközön viszont ott van már az a 30-pines csatlakozó, amit a mai napig megtalálhatunk minden iOS-es eszközön.

Szponzorált hirdetések

Így lesz laptop az iPad-ből

Ha valaki nem csak tartalomfogyasztásra, hanem annál kissé többre is használná az Apple tableteket, akadhatnak nehézségei. Ügyes kiegészítőkkel azonban kategóriát ugorva notebookot...

Így lesz laptop az iPad-ből
Így lesz laptop az iPad-ből

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
prototípus
iPad
tablet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Így nézett ki az első iPad prototípus 2002-ben" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál