Facebook: a Tetszik mellé jöhet az Akarom gomb is

Szőlősi Tibor - 2012. június 30. | 14:30 közösség

Valószínűleg csak termékek esetén lesz használható a funkció.

Szponzorált hirdetések

Tom Waddington, a Cut Out + Keep portál programozója nemrégiben érdekes újításokat fedezett fel a Facebook közösségi beépülőjének frissített forráskódjában, a legfontosabb mind közül a Tetszik (Like) mellé valószínűleg nemsokára megérkező Akarom / Kívánom (Want) gomb.


Waddington állítása szerint az új gomb egyelőre nem használható: a weboldalba történő beágyazása esetén ugyan már megjelenik, ám a rá való kattintás után a Facebook szervere hibaüzenetet küld. A jelenlegi információk alapján az új gomb valószínűleg csak termékek listázása esetén lesz használható, így mondjuk egy webáruházban böngészve (már ha közben be vagyunk jelentkezve a Facebookra) láthatjuk, hogy melyik ismerősünk érdeklődik komolyan egy adott termék iránt - lényeges különbség van a „Tetszik" és „Akarom" kifejezések közt.

A fejlesztés ettől függetlenül nyilván a hirdetőknek szól, akik a fenti okból kifolyólag egyrészt precízebben lesznek képesek felmérni a portékájuk iránti valódi érdeklődést, másrészt pedig maga a Facebook is pontosabb - mondhatni eladhatóbb - információkkal fog rendelkezni a felhasználóiról.

Szponzorált hirdetések

Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja

Egy apró kis virtuális nyomógomb, mely az elmúlt években sokunk életét megváltoztatta, és amely most némi megújuláson esik át.

Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja
Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja

- cikk vége -

Forrás:
Tom Waddington
Cimkék:
közösség
Facebook
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Facebook: a Tetszik mellé jöhet az Akarom gomb is" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál