Diablo III: vége a digitálisan vásárlók szintmegkötésének

Szőlősi Tibor - 2012. június 29. | 17:30 játék

A Blizzard először funkcióként állította be a bugot, most pedig megszabadult tőle.

Szponzorált hirdetések

A múlt hét során a Blizzard bejelentette, hogy a Diablo harmadik részét digitálisan megvásárlóknak az első indítás utáni 72 órában számos megkötést kell tolerálniuk, az eljárás segítségével a bankkártyákkal való visszaélések számát kívánják csökkenteni. A hack'n'slash játékot dobozos változatban beszerzőket nem érinti a korlátozás.


Az 1.0.3-as javítással bevezetett „csökkentett üzemmód" tartogatott egy érdekes megkötést is: az érintett játékosok nem fejlődhettek 13-as szint felé, és nem juthattak tovább a történet első felvonásán. A Blizzard érdekes módon ezt először tudatos korlátozásnak állította be, ám röviddel később a cég munkatársai elismerték, hogy valójában egy bugról van szó.

A hétvégére játékot keresők számára jó hír, hogy a tegnap kiadott 1.0.3a verziójú patch megszünteti a problémát, a maradék korlátozások (többek közt nem lehet benne valódi pénzt költeni, tárgyakkal kereskedni, nyilvánosan chatelni) pedig már valóban a „feature" kategóriába esnek.

Szponzorált hirdetések

Xbox One Magyarországon: két változatban, szeptember elejétől

A redmondi mamutcég most végre újabb részleteket árult el az újgenerációs konzol hivatalos hazai debütálásával kapcsolatban.

Xbox One Magyarországon: két változatban, szeptember elejétől
Xbox One Magyarországon: két változatban, szeptember elejétől

- cikk vége -

Forrás:
Joystiq
Cimkék:
játék
Diablo
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Diablo III: vége a digitálisan vásárlók szintmegkötésének" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál