hirdetés

A Facebook lebuktathatja a barátainkat

Szőlősi Tibor - 2012. június 25. | 09:30 közösség

A népszerű közösségi oldal újításának segítségével kideríthetjük, hogy ismerőseink merre is vannak valójában.

Szponzorált hirdetések

A Facebook legutóbbi hasznos, és régóta várt újítása, a hozzászólások szerkesztése után egy újabb lehetőséggel gazdagodott az oldal.

"Ne haragudj haver, de ma nem vagyok jó passzban, inkább itthon maradnék. De ti érezzétek jól magatokat." Ezt nyilván mindenki hallotta már, és talán olyan is volt, hogy ilyenkor nem volt világos, hogy a kedves ismerős valóban inkább pihenne, vagy egyszerűen csak le akar rázni, de nem szeretne sértődést. A Facebook azonban lebuktathatja a kamuzó barátot, barátnőt, ismerőst, ugyanis legújabb fejlesztése a "Find Friends Nearby" segítségével konkrétan meghatározható az illető helyzete.Az iOS-en és Androidon, valamint egyéb mobilokon futtatható alkalmazás a telefon geolokációs adatai alapján "beméri" a személyt, és már löki is az infót a keresést végző felhasználónak. A Find Friends Nearby-t hivatalosan még nem jelentették be, de a hírek szerint nem kell annyira tartani a lebukástól, hiszen csak azokat mutatja, akik becsekkolnak az alkalmazásba.


Szponzorált hirdetések

Bréking: leállt a Facebook

Ilyen képernyőt se látunk sűrűn: a jól ismert idővonal helyett egy ideig szűkszavú hibajelentés fogadott mindenkit Facebookon.

Bréking: leállt a Facebook
Bréking: leállt a Facebook

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Költözik a Technet és a Mobilport!

Hozzászólások a(z) "A Facebook lebuktathatja a barátainkat" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról