Facebook: szerkeszthetővé válnak a hozzászólásaink

Szőlősi Tibor - 2012. június 23. | 10:30 közösség

Korlátozott mértékben, azaz egészen rövid ideig eddig is megvolt a lehetősége, de most már bármikor átírhatjuk hozzászólásainkat a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Szponzorált hirdetések

Elég kellemetlen volt a Facebookon, hogy megírt hozzászólásainkat nem tudtuk szerkeszteni, így ha nem vettük észre az első 30 másodpercben, hogy valami nem stimmel, akkor csak a törlés maradt megoldásként.

Egy elrontott mondat, kihagyott vessző, elgépelt szó, bármi elronthatta tökéletesnek szánt hozzászólásunkat, amit törlés után újra kellett írni, amennyiben észrevettük, hogy valami nem stimmel. A Facebook közleménye alapján ennek vége, hamarosan bárki szerkesztheti bármikor a saját hozzászólását, ezzel elkerülve az előbb leírt folyamatot.Mindemellett a hírek szerint a szerkesztési folyamatok is láthatóak lesznek, így a rendszer végre teljessé válik, ami azért is fontos, mert sokan szoktak nagyobb szövegeket, felhívásokat kitenni, vagy bővebben válaszolni, amit innentől egyszerűbb lesz kezelni. A fejlesztés megítélése egyébként elég vegyes, bár senkinek nem azzal van baja, hogy van-e értelme, hanem a kritikusok szerint ennyit kellett várni egy olyan lehetőségre, ami egyéb oldalakon hosszú évek óta működik.


Szponzorált hirdetések

Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja

Egy apró kis virtuális nyomógomb, mely az elmúlt években sokunk életét megváltoztatta, és amely most némi megújuláson esik át.

Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja
Megújul a világ egyik legnagyobb hatalmú gombja

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Facebook: szerkeszthetővé válnak a hozzászólásaink" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál