Az Amazon európai App Store-ja már nyitva áll a fejlesztőknek

Szőlősi Tibor - 2012. június 21. | 12:30 Android

Az Amazon tegnapi bejelentése alapján szeretettel várják, a fejlesztőket, ami a felhasználóknak is jó lesz majd.

Szponzorált hirdetések

Sajnos az Amazon szemében Magyarország még nem Európa, mivel a kontinensünkön való terjeszkedést az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Olaszország és Spanyolország jelenti, de ami késik, az nem múlik.

A Seattle-ben tartott bejelentés alkalmával az Amazon képviselői elmondták, hogy a fejlesztők elkezdhetik nézegetni az Amazon Mobile App Distribution Portalt, ám pontos információ továbbra sincs arról, hogy a végfelhasználók számára mikor nyitja meg kapuit az európai Amazon App Store. A bejelentésből azonban arra lehet következtetni, hogy nem kell túlzottan sokáig várni erre az eseményre, ami logikus is lehet, hiszen az Amazon a Kindle Fire raktársöprését is reméli az európai piactól.


 A bejelentésen egyébként elhangzott, hogy Amerikában hatalmas sikernek örvendő Amazon segítségével a fejlesztők olyan felhasználókat is megszólíthatnak, akiket eddig nem, és a dinamikusan növekvő alkalmazások számával együtt a törzsközönség is egyre nagyobb. Függetlenül attól, hogy csak a cikk elején említett országok érintettek jelenleg, a hazai közönség helyzetét is megkönnyíti az európai nyitás.


Szponzorált hirdetések

Kapaszkodjon meg: hat kamerával támad a legújabb mobil

Ennek a készüléknek háromszor több fénylesője van, mint egy hagyományos mobilnak.

Kapaszkodjon meg: hat kamerával támad a legújabb mobil
Kapaszkodjon meg: hat kamerával támad a legújabb mobil

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Az Amazon európai App Store-ja már nyitva áll a fejlesztőknek" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál