Valóra vált a Verdák városa

Szőlősi Tibor - 2012. június 16. | 10:00

Tegnap nyitotta meg kapuit a Cars Land, mely 12 hektáron mutatja be a Verdák című Pixar mozi világát.

Szponzorált hirdetések

Nem hinnénk, hogy létezik olyan kisgyerekes szülő, aki ne látta volna legalább ötvennyolcszor a Verdák című animációs film első részét (a másodikat pedig tízszer), és nem lett volna olyan időszak a család életében, amikor ráléptek egy-egy ottfelejtett Villám McQueenre, vagy Matukára, esetleg Sheriffre.


A három év alatt megépített Cars Land a Disney és a Pixar közös munkájával készült, és teljes méretben mutatja meg Kipufogó-fürdő (Radiator Springs) városát, nem felejtve ki a legapróbb részleteket sem, így Flo V8-as kávézójától kezdve Ramon műhelyén keresztül Luigi műhelyéig mindent megszemlélhetünk, sőt, a külterületek egy része is leképezésre került.
 "Az összes Pixar filmet nagyon szeretem, de a Verdák különösen közel áll a szívemhez, és most, hogy a valóságban láthatom Kipufogó-fürdőt, olyan, mintha egy álom vált volna valóra. A legapróbb részletekre is oda lett figyelve, és ez valami hihetetlen.", mondta a Pixar vezető kreatívja, John Lassiter, aki a megnyitón segédkezett.

De nem csak a város elemi lettek aprólékosan kivitelezve, hanem megtalálható a 38 méter magas és 33.330 négyzetméteres Cadillac Mountain Range, a filmből ismert, jellegzetes Cadillac hátsókkal. Mindennek tetejében a Cars Land három kipróbálható szerkezetet tartalmaz, melyek közül az egyik a Radiator Springs Racers, ami mechanikailag a Disney World-ben található GM tesztpályára hasonlít, de ebben minden új.

A látogatók egy kabrióban ülnek, ami Sally-re (Porsche) hasonlít, és láthatják a várost, új gumikat kapnak Luigi Casa Della Tires-éből, majd pedig egy versenypályán fejezik be a kört. A végsebesség ezen az eszközön 73 km/h, ami egészen élvezetes.

A második a Luigi's Flying Tires olyan, mint egy hatalmas légi jégkorong pálya, kettő vagy három utassal guminként, melyek finoman egymásnak ütköznek, miközben maga Luigi énekel. A Mater's Junkyard Jamboree vontatott pótkocsikat tartalmaz, melyek körpályán száguldoznak.Szponzorált hirdetések

Így készül a Gru 2

Többek között azért nagyon jó apának lenni, mert legálisan lehet animációs filmeket nézni negyvenkilencszer egymás után. Közben meg nem is nagyon tudjuk, hogy miként készülnek.

Így készül a Gru 2
Így készül a Gru 2

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Animáció
Verdák
pixar
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Valóra vált a Verdák városa" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál