hirdetés

Ökleld fel az automatát egy sörért!

Horváth Balázs - 2012. június 12. | 16:36 közösség

Az Argentínában tesztelt automata akkor ad sört, ha teljes erővel nekimegyünk.

Szponzorált hirdetések

Noha egész Európa, sőt a világ a labdarúgástól hangos, vannak olyan területei a Földnek, ahol még más sportok is labdába rúghatnak. Argentínáról persze elsőre nem feltétlenül a rugby, hanem a foci jut eszünkbe, de van olyan területe az országnak, ahol ez a sport a népszerű.


Ezt a tényt lovagolta meg az Ogilvy kreatív ügynökség, akinek a munkatársai azt találták ki, hogy Argentína Salta tartományában egy speciális sör automatát visznek körbe, hogy népszerűsítsék a márkát. Ez esetben egy doboz Cerveza Salta sörhöz ugyanis nem lehet csak olyan könnyen hozzájutni, a pénz bedobása után ugyanis neki kell rohanni a szerkezetnek - innen a rugbeer elnevezés. Elöl, egy kijelző mutatja az ütközés erősségét és csak akkor jut hozzá a szomjazó kocsmalátogató, ha a zöld mezőbe ugrik a skála.Az automata oldalát speciális felülettel látták el, illetve egyéb változtatásokat is eszközöltek a kapatos sörrajongók esetleges sérüléseit elkerülendő. Az akció rendkívül sikeres volt, az összesítések alapján 25 százalékkal több sört tudtak ezzel a módszerrel eladni az olyan hagyományos megoldásokhoz képest, mint a sör csapolása a pultban. Hasonló megoldást talált ki az Ogilvy a Coca-Cola részére, de ott nem ütközni, hanem éppen ellenkezőleg: ölelni kellett a kóláért.

És akkor képzeljük el, milyen sorsa lenne egy ilyen automatának egy magyar szórakozóhelyen! Ti nekifutnátok egy sörért?

Szponzorált hirdetések

Sokan még mindig óvatlanul interneteznek

Ha mindenki tudná, hogy milyen óvintézkedéseket kell figyelembe venni internetezés közben, talán nem is kéne megtartani a Biztonságos Internet Napot. De egyelőre van jó pár olyan...

Sokan még mindig óvatlanul interneteznek
Sokan még mindig óvatlanul interneteznek

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Ökleld fel az automatát egy sörért!" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról