iOS 6: új dizájn, rengeteg ráncfelvarrás

Váraljai Krisztián - 2012. június 4. | 08:30 Apple mobil pletyka

Elég komoly ráncfelvarrást kaphat a Apple mobilos oprendszere, illetve alkalmazásboltja.

Szponzorált hirdetések

Egyre több elvakult Apple fanatikustól hallom, hogy ha nem változtat valami komolyat az Apple - főleg a megjelenést tekintve - akkor váltanak, mert kezd unalmas lenni. Esélyes, hogy ezek a kijelentések magához az Apple-höz is eljutottak, minek eredménye az lehet, hogy átszabják az iOS 6-ot, ami az új iPhone-nal debütálhat ősszel.


A vállalat három nagy webboltos szolgáltatása, az App Store, az iTunes, és az iBookstore is teljesen új dizájnt kaphat, mely egy elég sok éves csendet törhetne meg. A változtatások viszont csak a frontenden lesznek jelentősek, vagyis a kinézeten kívül nem lesz sok módosítás az általános működés tekintetében.

Új keresőrutin is kerülhet a rendszerbe és a boltokba, hisz az Apple felvásárolta a Chomp nevezetű keresőcéget, mely egy új és egyedi rutint fejlesztett. Egy esetleges mélyebb Facebookos integráció sem kizárt az említett rendszerekben, mivel Tim Cook, az Apple CEO-ja a múltheti D10 konferencia alkalmával tett erre történő utalásokat. Mi több, magába az iOS6-ba is nagyon erősen be lesz majd húzva a Facebook - legalábbis ha a mostanában zajló tárgyalások sikeresen zajlanak.


Ez összességében egy kicsit azt is jelenti, hogy olyan utak felé nyit az Apple, ami eddig a Google kiváltsága volt - gondolunk itt főleg a nagyon mély integrációkra.

Szponzorált hirdetések

Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!

Bármilyen hihetetlen is, ezeket az elképesztő fényképeket bizony mind egytől egyig mobil készülékekkel fotózták. Magyar pályázót is díjaztak.

Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!
Alma-fotók: nézd meg, úgysem hiszed el!

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
mobil
pletyka
iOS 6
Ezt olvastad már?

Költözik a Technet és a Mobilport!

Hozzászólások a(z) "iOS 6: új dizájn, rengeteg ráncfelvarrás" című cikkhez