hirdetés

Videón az iPhone 5 előlapja?

Váraljai Krisztián - 2012. június 1. | 15:35 Apple mobil pletyka

Eddig is láthattunk már képeket, de az alant látható képsorok meggyőzőbbek.

Szponzorált hirdetések

Azt szinte biztosra vehetjük, hogy az új iPhone kijelzője nagyobb lesz. Az ősszel érkező utódnak ugyanis most már el kell kezdenie a lépés tartani az androidos termékekkel, melyek idén 4,7-4,8" környékén fognak téblábolni - legalábbis a csúcskategóriában.


Ahhoz, hogy érdemben is felvegye a versenyt az iPhone 5 a Samsung, vagy éppen a HTC megoldásaival, muszáj radikálisat változtatni. Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, egy hosszított kijelzővel készülhet az Apple, mely azt jelenti, hogy a szélessége megmarad, viszont a kijelző átló 3,9-4,1" között alakulhat. Ez egészen érdekes megoldás lenne, mivel így az appok nagy részét át kell majd tervezni, nem beszélve magáról a megjelenésről, mely szintén igen furcsa lenne, az eddigi képarány után.


Eddig csak képeket láthattunk az új előlapról, most viszont videóban is megmutatják a lehetséges kinézetet. A feltételes mód azért indokolt, mert nyilvánvalóan semmilyen hivatalos megerősítés nincs egyelőre, az Apple részéről. Fontos viszont azt is megjegyezni, hogy néhányszor már tesztelt az Apple nagyobb iPhone prototípusokat, de azok sosem kerültek forgalomba - lehet ez is egy olyan készülékhez tartozott.

Szponzorált hirdetések

Az USA-ba viszi a Mac Mini gyártását az Apple?

Egyre több pletyka szerint vándorol vissza az Apple a hazájába, legalábbis a gyártás tekintetében.

Az USA-ba viszi a Mac Mini gyártását az Apple?
Az USA-ba viszi a Mac Mini gyártását az Apple?

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
mobil
pletyka
iPhone 5

Hozzászólások a(z) "Videón az iPhone 5 előlapja?" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról