Itt az első mintavideó a Google okosszemüvegéről!

Váraljai Krisztián - 2012. május 25. | 16:35 kütyü Google

Eddig csak beszéltek róla, de most itt van egy igazi videó a készülő szemüvegről.

Szponzorált hirdetések

Sőt, ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor a készülő szemüveggel. A rövid videó ugyanis konkrétan magával az eszközzel készült. Mint az köztudott, a Google Project Glass nevezetű terméke a tervek szerint az év végén rajtol el, ám egyelőre egy promó videón kívül nem láttunk belőle sokat - és abban is csak videós trükkök voltak.


Az ígéretek szerint viszont pontosan ugyanazokat tudja majd a kész termék is, mint amit láthattunk a képsorokon. A mostani videóban egyelőre nem mutatja meg a foga fehérjét a Project Glass, de annyi biztos, hogy a videórögzítési képessége kimagasló, főleg ha arra gondolunk, hogy mind ez egy „szimpla" szemüveg.
Az viszont kétségtelen, hogy a Google annyira nem próbálja meg titkolni, hogy keményen dolgoznak a szemüvegen - erre bizonyíték, hogy a héten rengeteg fotót feltöltöttek arról, ahogy az utcán sétálgatva próbálgatják a szemüvegeket.


Reméljük a hamarosan megrendezésre kerülő Google I/O konferencián több is kiderül az év egyik legizgalmasabb újdonságáról.

Szponzorált hirdetések

Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung

Aki nem lép egyszerre, a Google rászól érte: az androidért felelős vállalat nem örül, hogy a Samsung külön utakon jár az okosórák terén.

Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung
Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Itt az első mintavideó a Google okosszemüvegéről!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál