Jön az Angry Birds Forma 1-es verziója?

Horváth Balázs - 2012. május 18. | 16:45 játék

Nagyon úgy tűnik, hogy a mérges madarak beülnek a világ leggyorsabb autóiba.

Szponzorált hirdetések

Pár héttel ezelőtt már látszott, hogy készül valami a finn fejlesztőcsapat, a Rovio és Heikki Kovalainen Forma 1-es pilóta között. Akkor egy vagány, Angry Birds festéssel ellátott sisak volt a marketing kellék, most pedig egy új weboldal tűnt fel, ahol egy hamarosan, június 18-án megjelenő dologra hívják fel a figyelmünket.


Az oldalon az Angry Birds Heikki felirat látható, illetve ezen kívül több olyan grafikai elem (kockás zászló, a warming up kifejezés), ami arra utal, hogy a játék valamilyen módon kap egy Forma 1 tematikájú kiadást. Azt egyelőre csak találgathatjuk, hogy ez autóversenyzéses játékmódot, vagy csak új pályákat jelent, június 18-án kiderült.


A Rovio egyszer már sikeresen megújította az Angry Birds játékmenetét, amikor is az egészet az űrbe helyezte és a bolygókat, a különböző tereptárgyakat, valamint az azokra ható gravitációs erőt a játék szerves részévé tették.

Ilyen horderejű változásokra talán nem lehet számítani, de végül is bármi elképzelhető attól a csapattól, amelyik a világ legsikeresebb játékprogramját kitalálta. Szerintetek mi lesz az új verzió? Ha van ötletetek, írjátok meg a kommentekben.

Szponzorált hirdetések

Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre

A Lego ezzel az új termékkel megpróbálja elmosni a határt a valódi és a virtuális játéktér között.

Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre
Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Jön az Angry Birds Forma 1-es verziója?" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál