Itt a Samsung Galaxy S III kézikönyve

Váraljai Krisztián - 2012. május 15. | 14:30 Android mobil

2 héttel a megjelenés előtt már kiadták a kézikönyvet, így a türelmetlenek addig tudnak mit bogarászni.

Szponzorált hirdetések

Egészen hihetetlen hype előzte meg a Samsung Galaxy S III bejelentését. Mi is szinte naponta hoztunk le valami friss pletykát, melyek közül a legtöbb végül be is igazolódott. A május harmadikai bejelentés óta, - melyről itt olvashatjátok el beszámolónkat, - nem történt túl sok minden a készülék háza táján, leszámítva a kiegészítők körüli kisebb problémát, konkrétan a vezetnék nélküli töltő kiadásának csúszását.


Most viszont felkerült a Samsung hivatalos kézikönyve a netre, mely több mint 170 oldalon keresztül részletezi a működést. A rengeteg érdektelen adat mellett néhány érdekesség is kiderül, melyek főleg az új gesztusvezérlést illetik.


Aki már nem bírja ki a május végi (hazánkban valószínűleg inkább június eleji) megjelenést, az addig egészen nyugodtan beleáshatja magát a leírásba, bár ha őszinték akarunk lenni, a legtöbben ki sem nyitják ezeket a dokumentumokat - teljesen érthető okokból.

A PDF formátumú fájl letöltéséhez erre fáradjatok.

Szponzorált hirdetések

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

Elképzelhető, hogy az ívelt kijelzős okostelefonok a várakozásokkal ellentétben sokkal többek egy egyszerű parasztvakításnál.

Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?
Nem parasztvakítás a hajlított kijelzős mobil?

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Itt a Samsung Galaxy S III kézikönyve" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál