Google Maps alapú labirintusjáték

Szőlősi Tibor - 2012. április 29. | 10:00 Google játék

Januárban hallhattunk már erről, de végül mégis csak most jött ki az egyszerű szórakozást kínáló játék.

Szponzorált hirdetések

A Facebook által kínált játékok rengeteg érdeklődőt vonzanak, legyen szó akár az Angry Birds-ről, akár virtuális gazdálkodásról, vagy bármi másról. Ez nem csak arra jó, hogy ennek köszönhető állandóan meghívókkal bombázzanak minket ismerőseink, hanem valamelyest valóban szórakoztatóak is lehetnek.

A Google is valami hasonlóval próbálkozik, és ennek köszönhető, hogy a télen már hallhattunk a cégóriás által készülőben lévő játékról, mely a Google Maps-t használja fel játéktérnek arra, hogy népszerűsítse a Google+-t. Egy videó is felkerült a YouTube-ra, amely leginkább arra volt jó, hogy a türelmetlen felhasználók számon kérhessék, hogy hol marad a játék.



Ezen a héten aztán végre elkészült a nagy mű, és immár mindenki számára adott a lehetőség, hogy a Google Maps térképén játsszon 3D Maze jellegű játékot. A dolog elég egyszerű, a térkép viszonylag kis szeletén kell a kurzor segítségével végig terelgetni egy kis golyócskát, a lehető legrövidebb idő alatt. A játékban összesen nyolc szint van, mely a világ legkülönbözőbb városait és helyeit fedi le, ahol az optimális útvonalat kell minél rövidebb idő alatt bejárni.


Szponzorált hirdetések

Szájbarágós videó: pontosan erre jó egy okosóra

Ha eddig esetleg nem lettünk volna tisztában azzal, hogy mire való egy smartwatch, akkor érdemes megnézni ezt a videót.

Szájbarágós videó: pontosan erre jó egy okosóra
Szájbarágós videó: pontosan erre jó egy okosóra

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Google Maps
Google
játék
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Google Maps alapú labirintusjáték" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál