Űrutazást nyert egy tanuló

Váraljai Krisztián - 2012. április 26. | 17:30 Bulvár

A 22 éves bostoni fiatal 2 év múlva repülhet a végtelenbe.

Szponzorált hirdetések

Az Egyesült Államokban a nyereményjátékok általában jóval nagyobb volumenűek, mint nálunk - akár egy kissebb weboldal saját játékáról, akár a lottóról legyen szó. Jó példa erre a Bostonban kiadott, ingyenes Metro napilap is, mely nem mást, mint egy űrutazást ajánlott fel a szerencsés nyertesnek.

Justin Dowd, a 22 éves egyetemista lett a szerencsés, aki valószínűleg nem véletlenül lett kiválasztva. Dowd ugyanis fizika-matematika szakos, ráadásul az egészségi állapota és fizikuma is kiváló, hisz egy 12 órás állóképességi versenyre készül. A XCOR Lynx nevű gépbe való beszállás előtt viszont még neki is egy 2 napos holland felkészítésen kell részt vennie, hogy ne legyenek komplikációk.Az esemény 2014-ben lesz, méghozzá Venezuelában. Magáról a polgári űrrepülési projektről, illetve a XCOR gépéről az alábbi videóból lehet tájékozódni.

Szponzorált hirdetések

Ha a böngészők szuperhősnők lennének

A különféle webböngészők hívei képesek őrült hitvitákba keveredni egymással kedvencük védelmében. Most egy újszerű ábrázolásmód segít megtalálni a nekünk tetszőt.

Ha a böngészők szuperhősnők lennének
Ha a böngészők szuperhősnők lennének

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
nyeremény
utazás
űr
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Űrutazást nyert egy tanuló" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál