Androidos karóra elvetemülteknek

Horváth Balázs - 2012. április 25. | 14:04 Android kütyü

Aki modern módon szeretne Michael Knight lenni, annak ez egy kihagyhatatlan ajánlat.

Szponzorált hirdetések

A mobiltelefon karórába beépítése kedvelt sportja a különböző, leginkább távol-keleti gyártóknak, ezek közül mutatunk be ismét egy példányt. A Z1 Smart Android Watch Phone gyártója azt állítja termékéről, hogy ez a világ első androidos karórája, de ezt az információt inkább fogadjuk fenntartásokkal. Abban mindenképpen különleges a kütyü, hogy felismerhetően Android 2.2 (Froyo) fut rajta, olyannyira, hogy az alap kezelőfelület áll a rendelkezésünkre.


A 2 colos, QVGA felbontású kijelző nagy kihívásokat tartogathat, mivel az összes funkció elérhető rajta, ami a mobilokon, de annyira kicsi a billentyűzet, illetve a különböző szövegbeviteli mezők, hogy biztosan tanulni kell pár napig a használatát. Az órával lehet telefonálni, mikrofon és hangszóró is található rajta, de a Bluetooth miatt akár egy headsettel is kiegészíthető.


Egy aprócska, 2 megapixeles objektív is megtalálható az oldalán, vagyis fotózhatunk vele, az elkészült képek visszanézése sem gond, sőt, videólejátszásra is használható. Mindez még teljesíthető feladatnak tűnik, de a netezés már biztosan komolyabb próbatétel. A weboldalak megnézésében WiFi és EDGE kapcsolat segít, és jegyezzük fel a GPS vevő, a mozgásérzékelő, a 460 MHz-es, MTK6516 dual-core processzor, valamint a 800 mAh-s akku meglétét. Az óra 279,99 amerikai dollárért rendelhető - kérdés, életképes-e egy ilyen eszköz. Nektek kéne?Szponzorált hirdetések

Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung

Aki nem lép egyszerre, a Google rászól érte: az androidért felelős vállalat nem örül, hogy a Samsung külön utakon jár az okosórák terén.

Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung
Órák kérdése: összezördült a Google és a Samsung

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Android
kütyü
óra
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Androidos karóra elvetemülteknek" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál