Virtuális köszöntés a valódi képeslapból

Jantner Anita - 2012. április 24. | 13:04 közösség Apple Android mobil

Mi történik, ha egy kártyatársaság összeáll a kibővített valóság specialistájával?

Szponzorált hirdetések

A Moonpig eddig is kincsesbánya volt azoknak, akik elektronikusan akartak ,,Boldog Születésnapot!" kártyát rendelni ismerőseiknek, vagy más alkalomra kerestek ötletes ajándékot. A honlap most összefogott az augmented reality, vagyis kiterjesztett valóság technológia szakértőjének számító Zappar csapatával és kibővítette a szolgáltatást: elérkezett a videó-képes kártyák kora.


A felhasználóknak már megadatik az a lehetőség, hogy a Moonpig.com oldalon kiválasztott kártyához személyes videó üzenetet töltsenek fel, amit el is küldhetnek egy kattintással. Bár, ha a nagymamánkat köszöntenénk közelgő anyák napja alkalmából, akkor lehet, hogy nem a legjobb módszert választottuk, ugyanis szükség lesz az App Moonpig nevű mobilos alkalmazásra, amellyel megtekinthetjük, újra és újra lejátszhatjuk az üzenetet. Az app elérhető iOS és Android készülékekre, méghozzá ingyenesen.A fejlesztés újabb bizonyíték arra, hogy a mobil és az offline világ milyen jól kiegészíti egymást, és a felhasználók számára ez egy újabb lehetőség, hogy kihasználják a Zappar okos technológiáját. Ezzel egy teljesen új módja tárul fel a személyes üzeneteke küldésének, bár nem kétséges, hogy sokan vissza fognak élni a videó küldés ezen lehetőségével. Az oldalon felhívják figyelmünket, hogy a videós képeslapokat ne használjuk fenyegetésre, zaklatásra vagy obszcén, szexuális tartalom küldésére.

Sajnos egyelőre csak az Egyesült Királyság lakói tudják igénybe venni a szolgáltatást az elküldendő lap méretétől függően 5, illetve 8 fontért (körülbelül 1800 és 3000 forintért).


Szponzorált hirdetések

Rendeljünk taxit gombnyomásra!

Utolsó pillanatig maradna? A FŐTAXI új applikációjával épp akkor búcsúzhat, amikor a jármű megérkezik. A telefonja szól majd. A rendeléshez pedig megszólalnia sem kell.

Rendeljünk taxit gombnyomásra!
Rendeljünk taxit gombnyomásra!

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Virtuális köszöntés a valódi képeslapból" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál