Február végén érkezik a Windows 8 első használható verziója

Balogh Csaba - 2012. február 10. | 11:00 laptop

A fejlesztői próbaverzió már elérhető, a hónap végén pedig jön a tömegeknek szánt első változat.

Szponzorált hirdetések

A Microsoft tavaly ősszel adta ki a Windows 8 legelső érdemben mutogatható, fejlesztői verzióját. A Developer Preview azóta több milliónyi letöltéssel büszkélkedhet, ami jól mutatja, hogy szakemberi oldalról mekkora érdeklődés van az ezúttal ráncfelvarrás helyett komoly változások előtt álló rendszer iránt.

Hogy a felhasználók is ennyire kíváncsiak-e a Windows 8-ra, az hamarosan kiderül, február 29-én - nem mellesleg a Mobile World Congress közepén - érkezik ugyanis a legnépszerűbb oprendszer új verziójának Consumer Preview-ja. A szokásos menet szerint ez már egy viszonylag nagy biztonsággal használható kiadás, amely azonban a végső Win8-megjelenés után röviddel megszűnik funkcionálni.

A várakozások és a Microsoft által tett korábbi ígéretek szerin az asztali gépekre és táblákra szánt közös verzió közelít majd a Windows Phone 8 felé (illetve egészen pontosan mindkettő közelít egymás felé). A valószínűleg ősszel megjelenő Windows 8-ról korábban már összegyűjtöttünk 8 érdekességet, azóta pedig az is kiderült, hogy a nagy átalakításban akár még a Start menü is eltűnhet.

Szponzorált hirdetések

Végre szeretik az új Surface tabletet

Az első két Microsoft táblagépnek nem igazán sikerült tömegeket meghódítania, és a kritikusok sem voltak maradéktalanul boldogok. A harmadik generáció végre áttörést hozhat.

Végre szeretik az új Surface tabletet
Végre szeretik az új Surface tabletet

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
laptop
Microsoft
Windows 8
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Február végén érkezik a Windows 8 első használható verziója" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál