Blokád alá vették a TV2 facebookos oldalát

Balogh Csaba - 2012. január 22. | 09:00 közösség tv

Hasonlóan a nemrég kirobbant - majd megoldott - nescafés helyzethez, ezúttal a TV2 facebookos oldalát lepték el a háborgó felhasználók.

Szponzorált hirdetések

Ha szombat este, akkor kikapcsolódás, így gondolja ezt műsorszerkesztési elvei alapján a héten az erotikával szórakoztatás miatt megbírságolt TV2 is. Nem úgy a felhasználók: tegnap este is tartott az a felháborodási hullám, amelyet a csatorna péntek esti hírműsorának egyik anyaga váltott ki.

A TV2 facebookos oldalát elözönlő felhasználóknak, ahogy az általuk ott megosztott üzenetekből kiderül, a péntek esti Tények egyik, az Educatio 2012 oktatási szakkiállításról szóló anyagával van problémája, mert abban nem számoltak be a hallgatók tiltakozásáról. A csatorna facebookos oldalának hozzászólásai közül az elmúlt egy napban gyakorlatilag semmi mást nem lehetett megtudni, bármilyen információt is oszt meg a TV2 - legyen az megasztáros hír vagy szavazásra biztatás -, a kommentelők mindig ugyanoda lyukadnak ki.


A TV2 vasárnap "határozatlan időre" felfüggesztette azt a lehetőséget, hogy a felhasználók megoszthassák véleményüket a csatorna facebookos oldalán. A TV2 megosztásainak kommentelni továbbra is működik. Ennek lekorlátozására egyébként nincs is lehetőség.

Hasonló történt nemrég a Nescafé egy kampányánál is. A nemzetközi szintre emelt tiltakozás hatására a Nestlé akkor néhány napon belül megoldást talált a problémás helyzetre.

Szponzorált hirdetések

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

Máshogy csináljuk, még jobban csináljuk, majd mi megdöntjük a Facebook egyeduralmát! Ilyen szép, nagy tervekkel indult a Google Plus, amely a jelek szerint lassacskán elfogadja a tényeket,...

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook
Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
közösség
Facebook
tv

Hozzászólások a(z) "Blokád alá vették a TV2 facebookos oldalát" című cikkhez