Magyar nyelvű könyv és bélyeg jelent meg Steve Jobs-ról

Balogh Csaba - 2011. november 29. | 09:00 Apple

Megérkezett az életrajzi könyv magyar nyelvű kiadása, a posta pedig emlékív formájában adott ki Steve Jobs-ra emlékező bélyeget.

Szponzorált hirdetések

Itthon a HVG gondozásában jelent meg Walter Isaacson Steve Jobs című és tartalmú könyve, amely az Apple nemrég meghalt első emberének hivatalos életrajzi kötete. Az amerikai megjelenés után egyértelműen sikeres könyv magyar kiadása a papíralapú megjelenés után hamarosan kikerül az iBookstore-ba is.

Az életrajzi könyvhöz csatlakozott a Magyar Posta is, ők persze nem könyvvel jöttek elő, hanem egy emlékívvel. Az 1000 forintért a Postától megrendelhető kiadvány perforált képén Steve Jobs portréja látható. A keretrajz jobb oldalán „In memoriam Steve Jobs 1955-2011”, bal alsó részén az „EMLÉKÍV”, „Commemorativ Sheet” feliratok olvashatók. A sorszámozás függőlegesen a jobb felső, a postalogo a jobb alsó részen található.

Az emlékív kizárólag az emléklap részeként vásárolható meg. Az emléklap külső és belső oldalait Steve Jobs néhány jellegzetes mozdulatának sziluettje díszíti, emellett a belső oldalon Rubik Ernő írásának részlete szerepel magyar és angol nyelven.

Szponzorált hirdetések

Ma 13 éve nyitott az első Apple Store

Az almás logós gyártó kiskereskedelmi hálózata ma újabb születésnapot ünnepel.

Ma 13 éve nyitott az első Apple Store
Ma 13 éve nyitott az első Apple Store

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Apple
Steve Jobs
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Magyar nyelvű könyv és bélyeg jelent meg Steve Jobs-ról" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál