Celebekkel segítené a keresést a Google

Nagy Balázs András - 2011. szeptember 20. | 12:00 közösség Google

Miként lehet javítani a keresési eredményeket? A Google válasza erre a Google+ celebjeinek és a keresési eredmények elegyítése.

Szponzorált hirdetések

A Google is a celebekhez fordul keresőjének legújabb kiegészítésében. A világ első számú keresője ugyanis – mintha nem találkoznánk már így is épp elég celebbel az életünk minden pillanatában – most a keresési eredmények közt jelenítené meg, hogy mely celebek is támogatják az adott találatot.


Ahogyan talán több olvasónk is értesült róla, a Google megkezdte a hírességek Google+-on belüli authentikációját. A mostani kereső-kiegészítő pedig bepillantást nyújt a Google távlati, a celebek befűzését kihasználó terveibe.

A Google közösségi reklámozás részlegének fejese, Christian Oestlien szerint az új megoldás kiegészítheti a már eddig is használt technikát, amelyben hírességekkel próbálták a termékeket eladni. A szolgáltatást először természetesen Amerikában vezetnék be, majd Angliában. Azt nem tudni, hogy a világ többi részén egyáltalán tervezik-e hosszabb távon a beüzemelést. Emellett természetesen az új felület a kezdeti lelkesedés után már korántsem akkora ütemben növő Google+ szolgáltatásnak is újabb lökést adhat.

Szponzorált hirdetések

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

Máshogy csináljuk, még jobban csináljuk, majd mi megdöntjük a Facebook egyeduralmát! Ilyen szép, nagy tervekkel indult a Google Plus, amely a jelek szerint lassacskán elfogadja a tényeket,...

Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook
Visszakozik a Google, egyedül marad a Facebook

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Celebekkel segítené a keresést a Google" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál