Philips ThinkLink - vezetékes és mobiltelefon egyben

Hamar Balázs - 2011. szeptember 2. | 12:30 mobil IFA 2011

A földi vonal mellett úgy használhatod a mobilod, hogy az közben a töltőn pihen valahol a lakás egy másik pontján.

Szponzorált hirdetések

A Philips IFA-standján leltünk erre a kis hibridre, amely ThinLink néven fut. Ránézésre egy hagyományos, vezeték nélküli földi vonalas készülékhez hasonlít leginkább, attól eltekintve, hogy láthatóan  kívánkozik valami a bal oldalára.  Ide való a mobilod, amely leginkább egy iPhone vagy egy miniUSB portos androidos teló, ezeket képes ugyanis tölteni a ThinkLink.

A szinkronizáció bluetooth segítségével történik, egy telefonból  maximum 500 kontaktot tudunk átmásolni. Összesen 2200 bejegyzést tárol a készülék, amelyből 200 db van fixen a földi vonalas készüléknek fenntartva.


Ha megvagyunk a párosítással,a mobil már maradhat a töltőn, a vezeték nélküli telefonon pedig a mobilhálózatot használva máris beszélhetünk, akár 22 órán keresztül. Hogy miért jó ez? Egyrészt nem vagyunk helyhez kötve, miközben tölteni kell a mobilt - és lássuk be: ez napi szintű probléma. Szintén hasznos lehet, ha olyan lakásban/ házban lakunk, amelyen belül nem mindenhol megfelelő a térerő. Ebben az esetben elég a dokkolót a legjobb vétellel rendelkező helyre raknunk, a többit vezeték nélküli készülék bonyolítja, így nincs többé szakadozó térerő. Elegáns megoldás otthonra és irodába egyaránt.

Szponzorált hirdetések

Szuper kamerák kerülnek a mobilokba

A telefonokba szerelt digitális fényképezőgép modulok egyre nagyobb tudással és egyre jobb képminőséggel rendelkeznek.

Szuper kamerák kerülnek a mobilokba
Szuper kamerák kerülnek a mobilokba

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
mobil
Philips
IFA 2011
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Philips ThinkLink - vezetékes és mobiltelefon egyben" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál