hirdetés

Philips ThinkLink - vezetékes és mobiltelefon egyben

Hamar Balázs - 2011. szeptember 2. | 12:30 mobil IFA 2011

A földi vonal mellett úgy használhatod a mobilod, hogy az közben a töltőn pihen valahol a lakás egy másik pontján.

Szponzorált hirdetések

A Philips IFA-standján leltünk erre a kis hibridre, amely ThinLink néven fut. Ránézésre egy hagyományos, vezeték nélküli földi vonalas készülékhez hasonlít leginkább, attól eltekintve, hogy láthatóan  kívánkozik valami a bal oldalára.  Ide való a mobilod, amely leginkább egy iPhone vagy egy miniUSB portos androidos teló, ezeket képes ugyanis tölteni a ThinkLink.

A szinkronizáció bluetooth segítségével történik, egy telefonból  maximum 500 kontaktot tudunk átmásolni. Összesen 2200 bejegyzést tárol a készülék, amelyből 200 db van fixen a földi vonalas készüléknek fenntartva.


Ha megvagyunk a párosítással,a mobil már maradhat a töltőn, a vezeték nélküli telefonon pedig a mobilhálózatot használva máris beszélhetünk, akár 22 órán keresztül. Hogy miért jó ez? Egyrészt nem vagyunk helyhez kötve, miközben tölteni kell a mobilt - és lássuk be: ez napi szintű probléma. Szintén hasznos lehet, ha olyan lakásban/ házban lakunk, amelyen belül nem mindenhol megfelelő a térerő. Ebben az esetben elég a dokkolót a legjobb vétellel rendelkező helyre raknunk, a többit vezeték nélküli készülék bonyolítja, így nincs többé szakadozó térerő. Elegáns megoldás otthonra és irodába egyaránt.

Szponzorált hirdetések

Ég veled Symbian!

Bár még nem hivatalos, de egy Nokia fejes szerint leálltak végleg a fejlesztéssel, és törölték a terveket.

Ég veled Symbian!
Ég veled Symbian!

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
mobil
Philips
IFA 2011

Hozzászólások a(z) "Philips ThinkLink - vezetékes és mobiltelefon egyben" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról