Telefon, tévé és internet legolcsóbban a Techneten

Balogh Csaba - 2011. augusztus 30. | 08:00

Egyedülállóan hasznos szolgáltatással bővül a Technet: mostantól megrendelheted nálunk a legolcsóbb mobil-, internet-, telefon- és tévészolgáltatásokat.

Szponzorált hirdetések

Úgy gondoltuk, itt az ideje bővíteni a Technet.hu által kínált szolgáltatások listáját. Továbbra is olvashatsz nálunk mobilokról, laptopokról, tévékről, és egyéb hasznos kütyükről, ezek egy részét továbbra is megveheted nálunk a webplázában. Ebben nincs változás.


A kütyük mellett viszont mostantól azokra a megfoghatatlan dolgokra is koncentrálunk, amelyeket minden nap használsz, ha tévézel, telefonálsz vagy egyszerűen csak minket olvasol a neten. Az előfizetésekről van szó, legyen szó tévécsatornákról, vezetékes vagy mobiltelefonról, mobilnetről vagy hagyományos internetről. Mi összegyűjtöttük neked az környékeden elérhető összes szolgáltatót, olyanokat is, akikről valószínűleg nem is tudtál addig. Ezek alapján pedig teljesen biztos, hogy mostantól a legkedvezőbb szolgáltatásra fizethetsz elő, akár itt nálunk a Techneten is. Jól hangzik, ugye? Lássuk, mit kell tudni róla.

A legjobb szolgáltatók legolcsóbb tarifái
Szóval arra gondoltunk, hogy fejlesztünk a szolgáltatások terén, és a telko.hu-val közösen elindítjuk szolgáltatóktól független árösszehasonlító részlegünket. Nagyon röviden arról van szó, hogy ezután a Technetről könnyedén összehasonlíthatjátok az összes magyar szolgáltató kínálatát az adott témákban, és így egyszerűen megtalálhatjátok a számotokra legkedvezőbb csomagot, legyen szó vezetékes netről, mobilnetről, sima mobilos előfizetésről, tévéről, vagy éppen ezek kombinációjáról.


Egyre több cégnél jellemző, hogy áraikat egy-egy konkrét településre, sőt azon belül is területre szabják. Azaz, amelyik környéken 3-4 konkurens szolgáltató is elérhető, ott az ő áraikat is figyelembe véve igyekeznek maguk mellé állítani az ügyfeleket. Éppen ezért a szolgáltatás oldalainak bal felső sarkában irányítószám vagy a település neve alapján szűrhettek, hogy biztosan csak azokat a szolgáltatókat láthassátok - és ezen belül is csak azokat az ajánlatokat -, amelyek nálatok elérhetők.

Kisbetűbiztos és friss
Új szolgáltatásunk előnye, hogy az egyes szolgáltatók hirdetéseivel szemben itt nem csak a kedvező faktor van kiemelve. Adatbázisunkat nem érdekli, hogy mekkora betűvel van írva egy információ, ha a felhasználói oldalt érinti, azt belekalkuláljuk, így már a végső árat és feltételrendszert mutatjuk.
A lakossági mellett üzleti csomagok is

Elsősorban a lakossági felhasználókat szeretnénk kiszolgálni, éppen ezért alapból az otthoni felhasználásra szánt csomagokat mutatjuk. A menü utolsó pontja alatt viszont az üzleti célú, céges felhasználók is megtalálják a legjobb ajánlatokat.


Szintén nem mellékes, hogy az adatbázis napi rendszerességgel frissül, így nem fordulhat elő sem az, hogy egy már nem elérhető ajánlatot látsz, sem az, hogy nincs benne az éppen most "jóárasított" tarifa fillére pontosan.

Nézzünk egy példát!
Például ha valaki az aktuális reklámok alapján választana mobiljához tarifát, akkor biztosan valamilyen nagyon okos, cserébe nagyon drága díjcsomagnál kötne ki. De sokan vannak olyanok, akiknek teljesen felesleges lenne ilyen hibát elkövetnie. Ők a mobilos részlegen belül rögtön láthatják a belépő szintű előfizetéses tarifák ajánlóját. Ebből első ránézésre több információ is kiderül. Az egyik, hogy a Telenor Alaptarifa 1 a legolcsóbb ajánlat, a maga 1490 forintos havidíjával, míg a T-Mobile Fun társkártyája kicsit drágább, 1600 forint havonta.

Ez idáig így egy telenoros ajánlóban szerepelhetne, és ha gyors döntés kell, valószínűleg itt el is dőlne a dolog. Szolgáltatásunkban viszont csak egy picit arrébb kell mozgatni a szemet, máris ott vannak a további díjak is. Például az, hogy az Alaptarifa 1 percdíja 39 forint, míg a Fun esetében ez csak 36, hálózaton belül pedig csak 26 forint. Ráadásul az SMS is jóval olcsóbb a Fun csomagban, sőt még 40 megányi mobilnet is jár hozzá.

Máshol persze éppen a Telenor jön ki győztesként, bizonyos csomagokban pedig mindkettőt üti a Vodafone. A  lényeg, hogy nálunk minden jelentős szolgáltatót megtalálsz, és így könnyen hozhatsz megfontolt döntést, a te saját esetedben.

Népszerű az internet-telefon-tévé kombó

Ha már előfizetések, akkor érdemes a kombinált csomagokról is szót ejteni. Tíz európai háztartásból négy ugyanazon szolgáltatónál, csomag formájában fizeti elő az internet-, telefon- és TV-szolgáltatást. Magyarországon még az uniós átlagnál is nagyobb, 45 százalékos a csomagok népszerűsége, azaz azon háztartások aránya, amelyek - általában valamilyen kedvezmény fejében - egyben fizetnek elő a telekommunikációs szolgáltatásokra. Az adatbázisunkból gyorsan ki is deríthetitek, hogy melyik szolgáltató mennyi kedvezményt ad ilyen esetekben, ezeket is megtaláljátok nálunk.

Fizess elő gombnyomásra
A szolgáltatók ajánlatait tehát számos döntési szempont alapján szűrheted és összehasonlíthatod, hogy a számodra legkedvezőbb csomagot választhasd a legjobb áron. Ha megtaláltad az igazit, akkor a szerződött szolgáltatók ajánlatai esetében azonnal elő is fizethetsz, mégpedig úgy, hogy a megrendeléssel egyidőben közvetlenül bekerülsz a távközlési szolgáltató rendszerébe is. Ez pedig egyszerűvé teszi az előfizetést, feleslegessé teszi a sokszor időigényes személyes vagy telefonos ügyintézést. 

Nincs más hátra, kattints a technet.telko.hu aloldalra, és ellenőrizd, hogy jól döntöttél-e korábban. Ha nem, most itt lehetőség a spórolásra, akár többezer forinttal is csökkentheted a havi rezsit. Egy próbát szerintünk mindenképpen megér. 

Szponzorált hirdetések

Így védekezhet egyszerűen a villámok ellen

A nyár a viharok és villámlások évada, és még a legjobban védett házakra is veszélyt jelentenek a kisülések: ha nem figyelünk, oda a tévé, a laptop, vagy a hűtő!

Így védekezhet egyszerűen a villámok ellen
Így védekezhet egyszerűen a villámok ellen

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
tipp
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Telefon, tévé és internet legolcsóbban a Techneten" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál