Így lehet feltörni más Facebookját

Balogh Csaba - 2011. június 3. | 11:00 közösség mobil

Az asztali gépes megoldás mellett immár mobilon is működik az, aminek nagyon nem kellene. Megjelent a FaceNiff nevű alkalmazás.

Szponzorált hirdetések

A facebookos kémkedés tavaly vált “divattá” az erre fogékonyak körében, amikor 24 óra alatt több mint 104 ezerszer töltötték le azt a Firefox kiegészítőt, mellyel bárki kémkedhet és bejelentkezhet mások fiókjaiba, akár a Facebookra is. Most itt a még egyszerűbb módszer, egy mobilos alkalmazás formájában.


A FaceNiff nevű androidos alkalmazás figyeli az éppen elérhető wifi hálózatokat, és betekintést enged azok fiókjaiba, akik éppen ugyanazt a wifit használják. Készítői szerint ezúttal nem csak a titkosítatlan hálózatokról van szó, az alkalmazásnak ugyanis nem akadály a WEP, WPA vagy WPA2 titkosítás sem.

Az app használatával mások Amazonjához, Facebookjához, Twitterjéhez és YouTube-csatornájához lehet illetéktelenül hozzáférni. Nem vagyunk jogászok, de szinte biztos, hogy az ilyesmi trükközést a törvény bünteti, nagyon nehéz lehet a bíróval elhitetni, hogy mindez véletlen volt. Ennek megfelelően mi véletlenül sem próbáltuk ki az appot, de a külföldi tesztek szerint mindössze 30 másodpercig tart megoldani a dolgot. Videós bemutató következik.

Szponzorált hirdetések

Letarolta az internetet a foci VB

A vasárnap esti döntővel zárult futball világbajnokság nemcsak tévé, hanem internet fronton is remek számokat produkált.

Letarolta az internetet a foci VB
Letarolta az internetet a foci VB

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Így lehet feltörni más Facebookját" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál