Csók-átvitel és visszajátszás Japánból - videó!

Nagy Balázs András - 2011. május 3. | 12:00 Bulvár kütyü csajos

Japán kutatók olyan eszközön dolgoznak, amely segítségével az interneten keresztül is képessé válhatunk egymás csókolására.

Szponzorált hirdetések


A jelenlegi készülék első – sőt, sokadik – ránézésre ugyan nem több egy szívószálas doboznál, amelyből drótok lógnak ki, azonban a japán Elektro-Kommunikációs Egyetem Kajimoto laborjában összerakott furcsa herkentyű ennél mégis sokkal több.


A kutatók célja, hogy a készülék képes legyen a „szájjal történő kommunikáció, más szóval a csók” átvitelére két (vagy a jövőben ki tudja, talán több) személy közt. Az alábbi videóban az egyik diák demonstrálja a szerkezet működését: amint elforgatja a nyelvével az érzékelőt, a másik készülék érzékelője is elmozdul ugyanabba az irányba.A készülék jelenleg azonban láthatóan messze áll egy valódi csók érzetétől és kinézetétől is. Hiányzanak továbbá az olyan alapvetően megszokott anatómiai részletek is, mint az ajkak, fogak, illetve sem szaga, sem íze nincs a készüléknek. Utóbbira már ígérik a megoldást, sőt, a kutatók lélegzést és a nyelv nedvességének érzetét is felvették a megoldandó problémák közé.

Mégis mire lehetne használni egy táv-csókoló gépet? Nos, a kutatók szerint a távoli szeretőkön kívül a szórakoztatóipar is felhasználhatná az ötletet, hiszen sztárok által előzetesen felvett csókokat árulhatnának így. Hála istennek az online felnőtt-szórakoztatóipari felhasználási területeket kihagyták a felsorolásból.

Szponzorált hirdetések

Rögzít, stabilizál, vetít: Sony PJ650VE kamera teszt

Videókamerából vehetünk sokfélét, akár pár tízezer forintért is. Ha viszont valami komolyabbat szeretnénk, ami profi felvételt, kiemelkedő képminőséget és egy rakatnyi extrát is...

Rögzít, stabilizál, vetít: Sony PJ650VE kamera teszt
Rögzít, stabilizál, vetít: Sony PJ650VE kamera teszt

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "Csók-átvitel és visszajátszás Japánból - videó!" című cikkhez