Samsung Galaxy tablet - 7-8-10 colos kijelzővel

Molnár-Soós Sándor István - 2010. augusztus 17. | 09:30 Android GPS Google

A berlini IFA-n mutatják be az eddig csak pletykákban említett Samsung Galaxy tabletet, azaz érintőképernyős táblaszámítógépet.

Szponzorált hirdetések

Természetesen Android operációs rendszerrel és az első változatoknál 7 colos kijelzővel érkezik a Samsung Galaxy táblapécé, amelyet hamarosan 8 és 10 colos változat követ. Nem csak a mérete, de a többi tulajdonsága is figyelemreméltó lesz.

Az IFA-ra megint tartogat a Samsung némi meglepetést, a Galaxy táblapécé változata természetesen beépített GPS-vevővel, wifivel és 3G-s modemmel, előlapi kamerával, 16 GiB háttértárral érkezik majd.

1,2 GHz-es Cortex A8 processzor hajtja majd meg a gépet, amelynek az árát és az operációs rendszer verziószámát sajnos egyelőre még nem lehet tudni. A hivatalos bemutatás dátuma szeptember 3-a, akik kilátogatnak a Berlinben megrendezésre kerülő elektronikai kiállításra, ekkor tapogathatják meg először. Valószínűleg már FroYo-val, azaz Android 2.2-vel érkezik, hiszen a kistestvér, a Galaxy S is ekkor kapja meg majd a maga frissítését. Hogy aztán lehet-e majd bővíteni a háttértárat mondjuk microSDHC kártyával, azt csak remélni tudjuk, de ismerve a Samsungot, biztosan. A gép már a most tudható adatlapja alapján odaver a konkurenciának, de erre számítottunk is.

Kapcsolódó írásaink:

Egy messzi-messzi Galaxy S-ban

A Samsung is ingyen osztja a Galaxy S-t!

Szponzorált hirdetések

A Samsung is ingyen osztja a Galaxy S-t!

„Sajnáljuk, hogy problémád van az iPhone 4-eddel, tessék itt egy Galaxy S!” – írja a gyártó, és való igaz, öten kaptak is a koreai csúcsmobilból.

A Samsung is ingyen osztja a Galaxy S-t!
A Samsung is ingyen osztja a Galaxy S-t!

- cikk vége -

Forrás:
Geek
Cimkék:
Samsung
Android
GPS
Google
Galaxy
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Samsung Galaxy tablet - 7-8-10 colos kijelzővel" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál