Rémületet okozott egy ijesztő kép a Google-on

Radics Boglárka - 2010. augusztus 13. | 10:00 Bulvár Google

Az angliai Worcester lakói rémülten fedezték fel városuk egyik utcáját ábrázoló Google Street View fotót, melyen egy halott lány teste látható a földön. Mindenki ijedten találgatta, vajon mi történhetett, aztán fény derült az igazságra.

Szponzorált hirdetésekA worcesteri Middle Roadon feküdt a látszólag halott lány a Google Street View felvételén. A képen a lány szétvetett tagokkal, arccal a föld felé feküdt. A város lakói, mikor felfedezték a fotót, rémülten találgatták, vajon mi történhetett, és miért nem vette észre senki a halott, de legalábbis eszméletlen lányt.

A félelmetes fotóról beszámolt a brit Sun pletykalap is, így már mindenki azt találgatta, vajon ki lehet a lány, és mi történt vele. Hamarosan kiderült azonban, hogy fölösleges volt a pánik: a Daily Mailnek fedte fel magát a földön fekvő lány, a tízéves Azure Beebeejaun, aki a lapnak elmondta, hogy ő csak viccelt.

A kislány csak játszott

A kislány csak játszott„Nem tudtam semmit a Google Street View fotós autójáról. Épp játszottunk, mikor elestem, és a barátommal azon viccelődtünk, hogy olyan vagyok, mintha meghaltam volna, és hogy milyen vicces lenne így maradni. Ekkor hallottam, hogy elmegy mellettem egy autó, de eszembe se jutott, hogy az az autó fotókat készít. Én csak játszottam a barátommal, és viccelődtünk" - mondta a kislány a lapnak.

A Google Street View fotói nem először okoznak riadalmat, vagy épp szenzációt. Legutóbb egy rejtélyes lófejű ember képe tartotta izgalomban a netezőket, de több olyan Street View fotó is van, ami szokatlan dolgokat ábrázol, íme egy kis összeállítás.

További érdekes cikkek:
Rejtélyes lófejű férfi a Google fotóján
Rejtélyes jelenség a Facebookon
Dögös csajok, kínos fotók - ami a Street View-ból kimaradt
A legkínosabb Facebook-üzenetek

Szponzorált hirdetések

Nemiszervet nyomtatott, letartóztatták

Általában igyekszünk a tech-bulvár alsó határát jelző piros vonalon innen maradni, de néha nehéz, például a mostani hírrel kapcsolatban, amelyben van 3D-nyomtatás, közösségi...

Nemiszervet nyomtatott, letartóztatták
Nemiszervet nyomtatott, letartóztatták

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
Google

Hozzászólások a(z) "Rémületet okozott egy ijesztő kép a Google-on" című cikkhez