Nagyképernyős GPS-ek most akciós áron, ajándékkal!

Balsai Balázs - 2010. július 6. | 17:00 GPS

A nyáron volt már GPS akció a Technet.hu saját webáruházában, a kisebb alapmodellek után most viszont a nagyobb, igényesebb kategória kedvelőihez szólunk!

Szponzorált hirdetések

Egy navigáció lehet olcsó, vagy tényleg jó. A húszezres áraknak megvannak a hátrányai, az akciós újságokban szép számmal akadnak olyan készülékek, melyeket térkép nélkül árulnak, vagy csak a magyarországi úthálózattal töltenek fel, aztán az ember később még többet költhet rá, ha tényleg használni is akarja. A kelet-európai kiadások már jobb választásnak bizonyulnak, abban viszont kedvenc bevásárlási célpontunk, Ausztria nincsen benne, de az sem ritka, hogy a GPS például nem beszél, esetleg más hiányosságai vannak. Felejtsük hát el a játékszereket!


A minőségi autós GPS-ek kedvelőinek találtuk ki a heti akciónkat, melyben kettő, korábban már részletesen is bemutatott CNS Stylus XXL készüléket adunk árcsökkentéssel, ajándékkal. A modell külsőre leginkább egy iPhone 3G-hez hasonlítható, a hatalmas, 6 inches (15,2 cm-es) képátlójú érintőképernyőhöz viszont nem kell szemüveg, bárki számára könnyen átlátható az egész. A CNS Stylus ráadásul nem csak külsőleg domborít nagyot, de műszakilag is felveszi a versenyt bármelyik vetélytársával. A gépet egy 500 MHz-es SirfAtlas IV processzor hajtja, a programok futtatásáról 128 MB memória gondoskodik, adattárolásra pedig 4 GB beépített tárhelyet használhatunk, ami főleg az olcsóbb modellek között számít nagy ritkaságnak. A Stylus XXL 6-nak van AV bemenete, mini USB csatlakozója, mini jack dugója, használható Bluetooth telefon kihangosítóként, illetve rendelkezik beépített FM Transmitterrel is, ami vezeték nélkül kommunikál bármilyen autós rádióval.

Az első akció az autósoknak szól. A CNS Stylus XXL készüléket magyar nyelvű, 3D-s megjelenítésre képes iGO 8 teljes európa térképpel, egy év ingyenes frissítéssel, 2 év garanciával, és ajándék kulcstartóra akasztható digitális képkerettel most 69900 forint helyett 58500 forintért kínáljuk. A csomaghoz jár szélvédőre erősíthető autós tartó, szivargyújtó töltő, hálózati töltő, USB kábel, és használati útmutató is.
A héten a teherszállítókat sem hagyjuk cserben, nekik a CNS Stylus XXL modellt egy tengelytávot és súlyt, valamint behajtási engedélyeket is figyelembe vevő, teljes Európa térképpel felszerelt Sygic Truck kamionos szoftverrel kínáljuk. A csomaghoz ajándék DesignTechn Nanopadot adunk, mely egy új technológiának köszönhetően ragasztó nélkül magához tud tapasztani szinte bármit, amire a műszerfalon szükség lehet – legyen az egy mobiltelefon, egy bikini naptár, vagy egy bólogatós kutya. A kamionos csomag ára 75500 forint helyett csak 66500 forint, mindkét akció július 11-ig, és ahogy az ilyen reklámszövegeknél mondani szokás, a készlet erejéig érvényes. Vásárolj nálunk!

Szponzorált hirdetések

Játékvásár a Technet Plázában

Itt a tavasz, mindenki megy a szabadba, kirándulnak, utaznak. Mi viszont kockák vagyunk, s szívesebben töltjük időnket a számítógép, vagy a játékkonzol előtt, azon társaink számára...

Játékvásár a Technet Plázában
Játékvásár a Technet Plázában

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
akció
GPS
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Nagyképernyős GPS-ek most akciós áron, ajándékkal!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál