Kiszivárogtak a leendő iPhone 4 tulajok adatai is!

Nagy Balázs András - 2010. június 16. | 11:00 Apple

Nem elég, hogy az iPad tulajdonosok adatainak lába kélt, egy héten belül már a második óriási adatszivárgás érinti kínosan a leendő iPhone 4 felhasználókat.

Szponzorált hirdetések

Kiszivárogtak a leendő iPhone 4 tulajok adatai is!


Az amerikai AT&T hálózatából nemrég kiszivárgott százezernél valamivel több iPad tulaj pár személyes adata. A hiba azonban igazi lavinát indított el. Történt ugyanis, hogy – valószínűleg emiatt – a szolgáltató minden rendszerét frissítették, amelytől azt remélték, hogy megállítani az illetéktelen adatszerzést. Azonban a Gizmodo információi szerint a zéró előzetes tesztelés Murphy törvényének kedvezett.


Most ugyanis meglehetősen gyakran bejelentkezés után a felhasználók mások fiókjában találják magukat. Mégis miért lépnének be online? Legtöbben azért, hogy az új iPhone 4-et előrendeljék, mások pedig csak a számlájukra vetnének egy gyors pillantást. A kérdés már csak az: hányan kapnak tévedésből más számlájára rendelt telefont? Valószínűleg viszonylag kevesen, mivel a rendszer annyira le volt terhelve, hogy sokan még az előrendelési ügymenet feléig sem jutottak.

Azt se tudja, férfi-e vagy nő...

Azt se tudja, férfi-e vagy nő...


Az AT&T ugyan idővel letiltotta a teljes online rendszerének elérését, de az eset lehetséges hatásait gondolom nem kell ecsetelnem. Az igazi kérdés azonban az, hogy mikor dobja már az Apple a hibát hibára halmozó mobilszolgáltatót?

További híreink:
Az FBI is nyomoz az iPad ügyben
Bejelentették az iPhone 4-et!
24 millió új iPhone érkezik?

Szponzorált hirdetések

Apple: kösz, jól vagyok (köhh, köhh)

A nem létező kínai mondás szerint, ha nincs új termék, nem ömlik a bevétel. Az Apple évközi pénzügyei legalábbis erről árulkodnak.

Apple: kösz, jól vagyok (köhh, köhh)
Apple: kösz, jól vagyok (köhh, köhh)

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kiszivárogtak a leendő iPhone 4 tulajok adatai is!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál