Magyar Guiness-rekordkísérlet a Facebookon!

Radics Boglárka - 2010. június 3. | 15:00 közösség tények

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara a "Legtöbb hozzászólás egy bejegyzéshez a Facebookon" rekorddal szeretne bekerülni a Guiness Rekordok könyvébe. A rekordállításban bárki segíthet, aki a Facebookon hozzászól a bejegyzéshez.

Szponzorált hirdetések


A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara arra vállalkozik, hogy felállítja a  Legtöbb hozzászólás egy bejegyzéshez  rekordot a Facebookon! A rekordkísérletnek bárki részese lehet, aki hozzászólást ír a a PTE-ÁJK facebookos üzenőfalán található "GUINNESS-REKORDKÍSÉRLET" kezdetű bejegyzéshez. Összesen 5000 bejegyzés kell a rekordhoz, most június 3-án délután, 160 körül van az állás.Nem csak facebookos rekordot akar dönteni a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara: a rekorddöntögető hozzászólásokban tippeket, ötleteket várnak arra, hogy mivel „rengessük meg a világot", mi legyen az új rekordkísérlet.

A legjobb ötletet a gyakorlatban is megvalósítják, a szerencsés ötletgazda pedig két hetijegyet nyer az idei EFOTT-ra. A rekordkísérletbe itt lehet beszállni.

További érdekes cikkek:
Rekord: a világ legnagyobb képe
28 éves videojáték-rekord dőlt meg
Abszolút YouTube rekord
2009: YouTube top 5 videó

Szponzorált hirdetések

A magyarok is félnek a megfigyeléstől

Nem csak a bűnözőktől, de a kormányzati szervektől is félünk: attól legalábbis mindenképpen, hogy ezek megfigyelnek minket az interneten. Ilyen téren is itt van Amerika.

A magyarok is félnek a megfigyeléstől
A magyarok is félnek a megfigyeléstől

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
közösség
tények
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Magyar Guiness-rekordkísérlet a Facebookon!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál