Az internet összes zenéje egy helyen, ingyen

Radics Boglárka - 2009. szeptember 4. | 12:00

Rengeteg ingyenzene van az interneten, de nehéz rátalálni, hát még jó playlisteket csinálni. Ebben segít a Semsix playlist generátor, melyet még telepíteni sem kell gépünkre.

Szponzorált hirdetések

Az internet összes zenéje egy helyen, ingyen


A Semsix playlist generátor összegyűjti az interneten fellelhető ingyenes albumokat, zeneszámokat, és a hozzájuk tartozó videóklippeket (ha van) sőt, még a dalszövegeket is. Az összegyűjtött számokat ezután mi magunk rendezhetjük lejátszási listába, úgy, hogy egyszerűen áthúzzuk a kívánt számot egyik ablakból a másikba.


A lista elmenthető, elküldhető, megosztható, így számtalan zenegyűjteményt hozhatunk létre, minden alkalomra a megfelelő számokból összeválogatva. A Semsix azonban nem csak a zenéket, hanem a hozzájuk tartozó videóklippeket is begyűjti az internetről. Ha a klip - és a zene - minősége gyenge, egy gomb megnyomásával keres nekünk ugyanabból a számból jobb minőségű verziót.


Kereshetünk az előadó neve, albumcím, vagy számcím alapján, a találatokat láthatjuk albumokba rendezve, vagy számokra bontva, attól függően melyik fülre kattintunk. A kívánt zeneszámra rákattintva el is indul a zene, és a jobb oldali ablakban a videóklip is (ha van) Sőt, az oldalon azt is látjuk, a Semsix hol találta az adott számot, és felkínálja a vásárlás lehetőségét is.

A telepítést nem igénylő Semsix a YouTube, a Discogs, a Musicbrainz, a Vimeo, a MyVideo és a SevenLoad oldalak zenei tartalmából válogat, a dalszövegeket Yahoo! és a LyriWiki oldaláról szedi le, webrádiót pedig a RadioTime-on keresztül hallgathatunk vele.

Az internet ingyenes videóit, filmjeit összegyűjtő oldal itt található.


Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
technet.hu
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Az internet összes zenéje egy helyen, ingyen" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál