Ingyenes lett a vírusirtó program - még telepíteni sem kell!

Radics Boglárka - 2009. február 18. | 15:00

A Sunbelt ingyenesen elérhetővé tette Vipre Rescue antivírus és antispyware programját, melyet telepíteni sem kell ahhoz, hogy megszabadítsuk gépünket a kártevőktől.

Szponzorált hirdetések

Ingyenes lett a vírusirtó program - még telepíteni sem kell!


A Sunbelt Software ma elérhetővé tette azonnali ingyenes vírus- és kémprogram eltávolító eszközét, a VIPRE Rescue alkalmazást. A naponta frissülő VIPRE Rescue, a VIPRE Antivirus és Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójaival bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat.


Számos esetben előfordulhat, hogy aktív védelem mellett is pop-up hirdetési ablakok tűnnek fel a képernyőn, vagy gyanúsan lecsökken a számítógép teljesítménye, míg extrém esetekben a károkozók az antivírusok telepítését is megakadályozhatják. Ebben az esetben nyújt azonnali segítséget és megoldást a vírusok, kémprogramok és egyéb károkozók ellen a VIPRE Rescue, amely ingyenesen letölthető, segítségével pedig az egész számítógép néhány perc alatt megtisztítható.

A VIPRE Rescue ingyenesen letölthető a cég honlapjáról. A VIPRE Rescue egy önkicsomagoló fájl, ami futtatás után gombnyomásra kitömöríthető. Ezt követően a program elindít egy rövid keresést, és eltávolítja a gyakori károkozókat a számítógépről. Kézzel futtatva a részletesebb, teljes keresés is elérhető.

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ingyenes lett a vírusirtó program - még telepíteni sem kell!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál