Ingyenes navigáció Androidra

Szerémy Péter - 2009. január 5. | 08:00

Az OpenStreetMap-formátumú adatbázist online használja, és hangutasításos háztól házig navigációt biztosít. Az AndNav2 Alpha letöltése a programcsomag weboldaláról történik. Nicolas Gramlich - ennek az  érdekes opensource projektnek a készítője - szerint a következő fejlesztési fázisban megjelenik majd az érdekes pontok kezelése, és akár az online térképadatbázis SD-re való mentése révén offline módban is használható lesz a program, mentesítve a felhasználót a gyakori hálózatra való felkapcsolódástól.

Szponzorált hirdetések

Kimondottan az Android alá fejlesztett navigációs program jelent meg, AndNav2 Alpha néven. Az egyelõre csak Olasz-, Német-, Francia- és Spanyolország, illetve Dánia, Svájc, Ausztria, Anglia és Írország térképeit tartalmazó csomagot ingyenes licenccel terjesztik.

AndNav2.jpg

Az OpenStreetMap-formátumú adatbázist online használja, és hangutasításos háztól házig navigációt biztosít. Az AndNav2 Alpha letöltése a programcsomag weboldaláról történik. Nicolas Gramlich - ennek az  érdekes opensource projektnek a készítõje - szerint a következõ fejlesztési fázisban megjelenik majd az érdekes pontok kezelése, és akár az online térképadatbázis SD-re való mentése révén offline módban is használható lesz a program, mentesítve a felhasználót a gyakori hálózatra való felkapcsolódástól.

Kapcsolódó linkek:


Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
http://solopalmari.com/news/smartphone/5522-andnav2-porta-la-navigazione-gps-porta-a-porta-su-google-android-gratis.html
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ingyenes navigáció Androidra" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál