Ingyen letölthető a TMC-s Garmin-térkép

Virág Attila - 2008. július 22. | 14:00

A hazai Garmin-képviselet közzétette ingyenes NaviGuide 5.

Szponzorált hirdetések

A hazai Garmin-képviselet közzétette ingyenes NaviGuide 5.0 térképfrissítését. A Garmin GPS-ekhez használható részletes Magyarország-térkép már tartalmazza a működõ TMC forgalmi információs csatorna kódjait.

ngtmc_nuvi.jpg

A TMC elérése a Garmin hazai felhasználóinak ingyenes, a számlát a NaviGate Kft. állta. A NaviGuide Magyarország-térkép-fejlesztése újabb mérföldkõhöz érkezett. Az 5.0-s verzió képes a forgalmi információk, a TMC-adatok fogadására is. Hagyományukhoz híven régi NaviGuide-vásárlók ezt a frissítést is ingyenesen tölthetik le. A térkép alapanyagát az iGO Magyarország-térképéhez hasonlóan továbbra is Top-Map hazai digitális térképgyártó szállítja. Azonban az iGO még nem kezeli hazai TMC-t. A TMC-RDS adás értelmezéséhez szükséges adatokat egy külön szerzõdés keretein belül a TrafficNav biztosítja a NaviGuide-felhasználók felé. A NaviGuide 5.0 TMC-s frissítés letölthetõ PC-s és SD-változathoz is a kapcsolódó linkrõl: klikk ide!

NG50.jpg

Újdonságok az 5.0-ban

  • Az úthálózat hossza 1098 km-rel bõvült.
  • A POI-adatbázis majd 7000 új pontot tartalmaz.
  • Bekerült az M7 autópálya legújabb szakasza, Orosháza-elkerülõ is.
  • TMC-támogatás, 1840 lokációs ponttal.
  • A térkép tartalmazza a hosszabb távú építkezések miatti útlezárásokat is (Műegyetem rakpart, Fehérvári út, Móricz Zsigmond körtér, Kálvin tér).
ng50_ujm7.jpg
  • Az elõzõ frissítés óta az alábbi 55 település helyszíni felmérése történt meg: Adony, Albertirsa, Aszód, Bátonyterenye, Bélapátfalva, Borsodnádasd, Dévaványa, Dunavarsány, Dunavecse, Füzesabony, Galgahévíz, Gönc Gyomaendrõd, Hegyeshalom, Herend, Hernádszurdok, Izsák, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Kecel, Kenderes, Kerekegyháza, Kiskunhalas, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lábatlan, Lajosmizse, Lõrinci, Martfű, Mezõberény, Nagykáta, Nagyvisnyó, Ócsa, Örkény, Pálháza, Pétervására, Polgárdi, Pusztamonostor, Pusztazámor, Solt, Soltvadkert, Sóskút, Szabadszállás, Tárnok, Tiszaföldvár, Tiszakécske, Tiszaszõlõs, Tura, Túrkeve, Újszász, Vilmány, Vilyvitány.
  • Az online hibabejelentõrõl az elmúlt idõszakban 2399 bejelentés lett feldolgozva. 317 bejelentés van kiemelt kategóriában és 185 feldolgozatlan maradt.
tmc_hun1.jpg

.

tmc_hun2.jpg

Kapcsolódó linkek:

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
http://www.garmin.hu/hirek/index.php?aid=397
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ingyen letölthető a TMC-s Garmin-térkép" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál