A friss hibák is javítva: iGO térkép letöltés

Virág Attila - 2007. december 6. | 14:20

A napokban megjelent, sajtóban még csak megszellőztetett iGO térképfrissítés végleges változata végre elérhető.

Szponzorált hirdetések

A napokban megjelent, sajtóban még csak megszellõztetett iGO térképfrissítés végleges változata végre elérhetõ. Aki még nem töltötte le az SD kártyás változatokhoz a december 5-i térképet, most már biztonsággal megteheti. A Nav N Go kijavította a kisebb adatbázis-hibákat a felhasználói visszajelzések alapján, melyben nagy része volt a PDAMánia iGO topikjának is.

20070625_iGO_updater_logo.jpg

Fõbb változások (forrás: navngo.com):

Az úthálózat hossza 783 km-rel bõvült, így benne van az M3-as új, Görbeháza-Nyíregyháza közötti szakasza, az M8-as dunaújvárosi kiegészítése, Balatonkenese és Balatonfűzfõ elkerülõ útja, valamint az M7-es Becsehely-Nagykanizsa és Zamárdi-Balatonszárszó között megépült része, beleértve a Kõröshegyi Völgyhidat is. A térkép tartalmazza a hosszabb távú építkezések miatti útlezárásokat, így például a Műegyetem rakpart, a Fehérvári út, a Móricz Zsigmond körtér és Kálvin tér forgalmának változásait.

20071126_iGO_maps.jpg


Az elõzõ frissítés óta 37 település helyszíni felmérése történt meg, ezek mindegyikében pontosították a térképadatokat. Kamerás méréssel ellenõrizték és korrigálták a sebességhatárokat az M1, M15, M3, M30, M5, M6, M7, M8, M9-es autópályákon, illetveaz 1, 6, 45, 47, 442-es úton. Emellett ortofotók segítségével helyesbítették 25 fõváros környéki település úthálózatának geometriáját és látványrétegeit. Az frissített Magyarország térkép POI adatbázisa jelenleg 44.264 db érdekes pontot tartalmaz, vagyis több mint 7.000 új étterem, szálloda, benzinkút, és sok más fontos hely került be a választható célpontok közé. Az online hibabejelentõ szolgálat továbbra is sikeresen működik. A lelkes felhasználók bejelentéseinek köszönhetõen 3218 helyszínen tudták korrigálni a térképhibákat.

20071206_iG_friss.jpg

Az iGO My way Magyarország térképfrissítés ingyenesen letölthetõ a my.i-go.com címrõl. Azonban csak az SD kártyás iGO My Way PDA verziós felhasználók tudnak vele mit kezdeni. A PNA célnavigációkon futó iGO klónokhoz ez a frissítés nem használható.

Kapcsolódó linkek:

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A friss hibák is javítva: iGO térkép letöltés" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál